Read the Official Description

Enten du ønsker å trene elite idrettsutøvere eller forbedre individets helse, trenger du en forståelse av idrettsvitenskap, og hvordan den sunne menneskekroppen reagerer på trening.

En Bachelor of Sport and Exercise Science vil forberede deg på ferdighetene til å jobbe med mennesker med en rekke treningsnivåer for å møte sine mål for å forbedre deres helse og engasjement i aktiviteter som er viktige for dem.

Denne graden er fokusert på menneskelig bevegelse, anatomi, sportsklima og treningsmetoder, og inkluderer muligheter til å spesialisere seg i sportspsykologi, ernæring eller undervisning.

Våre nyutdannede jobber i et stort utvalg av områder, inkludert styrketrening, coaching, ytelsestesting, helsefremmende opplæring, utdanning og mer. Mange velger også å studere vår Master of Clinical Exercise Physiology - å bli profesjonelt akkreditert i disiplinen.

Karrieremuligheter

Som utdannelsesforsker kan kandidater forvente å få ansettelse i idrettstrening, styrketrening og -konditionering, idrettsutvikling, prestasjonsprøving og talentidentifikasjon, personlig trening og treningsinstruksjon, helsefremmende arbeid, yrkesrehabilitering og idretts- eller rekreasjonsledelse.

Noen nyutdannede velger også å forfølge videre studier på høyere eller høyere nivå for å bli en alliert helsepersonell innen områder som klinisk øvelsesfisiologi, fysioterapi, ergoterapi, ernæring eller som PDHPE-lærer.

Profesjonell anerkjennelse

Bachelor of Sport and Exercise Science levert fra Lismore campus er akkreditert av Exercise and Sport Science Australia (ESSA) på treningsnivå. Kurset er også anerkjent av USAs National Strength and Conditioning Association (NSCA). Med forbehold om vellykket akkreditering, vil alle kandidater, uansett de store gjennomførte, være kvalifisert for fullt medlemskap som treningsforskere med ESSA.

Nyutdannede fra Bachelor of Sport and Exercise Science kan foreta en videre doktorgradsstudie for å bli registrert som en akkreditert treningsfysiolog (AEP).

Alle kandidater er kvalifisert til å søke om registrering som treningsstudent med Fitness Australia (FA). Nyutdannede oppfyller kravene til coaching akkreditering for nivå 1 australsk styrke og kondisjonering (ASCA), slik at de er kvalifisert til å registrere seg som nivå 1 styrke og kondisjonstrener.

Profesjonell plassering

Studentene fullfører en 140-timers plassering av deres valg i løpet av deres tredjeårsstudier, og noen studenter har mulighet til en ekstra plassering. Disse opptrer normalt under pausene mellom undervisningssessene. Feltopplevelse gir mulighet til å anvende teori og kunnskap i praktiske innstillinger.

Plasseringer utføres under faglig tilsyn i helse- og treningssenter, idrettsorganisasjoner eller klubber, skoler, akademier og institutter for idrett, eller idrett og rekreasjonssentre. Typene stillinger kan inkludere, ikke er begrenset til, hjelp av personlige trenere, helsepersonell, styrke og kondisjonering eller idrettsbusser, idrettshemmekoordinatorer eller rekreasjonsansvarlige.

Yrkeserfaringsplasseringer krever at studentene oppfyller visse forutsetninger før de går på plass (f.eks. Arbeid med barnekontroll, immunisering og Nasjonalpolitisertifikat). Før du søker om dette kurset, bør du vurdere viktige opplysninger om disse kravene.

Større studieområder

Studentene velger en major fra følgende:

Utdanning: Denne store tilbudet uteksaminerer en Pathway til en Southern Cross University grad i videregående opplæring, som potensielt fører til registrering som PDHPE-lærer for kvalifiserte studenter. Noen av utdanningsenhetene er kun tilgjengelige på Lismore.

Øvelsesvitenskap: Denne hoveddelen inkluderer fagområder som avansert sports- og treningspsykologi, samt idriftsettelse av idrett og treningsorganisasjon.

Ernæringsstudier: Denne majoren undersøker mat og ernæring i sammenheng med øvelsesvitenskap, helse, sykdomsprosesser og sosiale problemer. Den inneholder innhold som treningsbiokjemi, matvitenskap, næringsvitenskap og sportsnæring.

Vurderingsmetoder

Vurderingselementer varierer fra enhet til enhet og omfatter vanligvis en blanding av laboratoriebaserte og lesingsbaserte oppgaver, seminarpresentasjoner, felt- og utredningsrapporter, samt formelle praktiske og skriftlige eksamener.

Læringsmetoder

Studentene på campus opplever en rekke undervisningsmetoder, blant annet forelesninger, opplæringsprogrammer, online aktiviteter og videokoblede eller podcast virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Vårt online studiealternativ er svært interaktivt og streber etter å fremme samarbeid og en følelse av fellesskap. Studentene kan få en kombinasjon av podcast eller videobaserte forelesninger, elektroniske studiemateriell, workshops, online diskusjonsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Southern Cross University »

Last updated March 2, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 4, 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
26,400 AUD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 4, 2019
Sluttdato
Mars 4, 2022
Application deadline
Startdato
Mars 4, 2019
Sluttdato
Mars 4, 2022
Application deadline
Startdato
Mars 4, 2019
Sluttdato
Mars 4, 2022
Application deadline

Mars 4, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Mars 4, 2022
Location
Application deadline
Sluttdato
Mars 4, 2022
Location
Application deadline
Sluttdato
Mars 4, 2022