Bachelor i sykepleie

Generelt

Programbeskrivelse

Programmet er utviklet for å hjelpe elevene til å bli vitenskapelig og humanistisk forberedt på å bli profesjonelle sykepleiere, og den gir grunnlag for høyere utdanning i sykepleie. Begynnende utøvere er oftest ansatt i sykehus- eller samfunnsinnstillinger. Sykehus tilbyr utfordrende muligheter for bachelorstudenten som gjør langsiktige helsetjenester. I samfunnet er sykepleiere ansatt hos helsepersonell, helsevedlikeholdsorganisasjoner, samfunns- og innvandrerhelsesentre, poliklinikker, legekontorer, frivillige helseorganisasjoner og hospices. I økende grad har sykepleiere muligheter til å delta i gründerarbeid som uavhengige helsepersonell. De væpnede tjenestene tilbyr også gode karrieremuligheter for kandidater.

Hva du vil lære

Du vil være forberedt på å ta vare på komplekse pasienter, familier og lokalsamfunn innen tverrfaglige team. Studentene deltar i både klasserom og kliniske erfaringer i Rochester-området, og har til og med mulighet til å lære seg på steder som Peru og Costa Rica.

Curriculum

Vi forbereder profesjonelle sykepleiere som kan møte helsebehovet til et kulturelt mangfoldig samfunn. Vi gjør dette ved å kombinere en streng akademisk læreplan med stimulerende kliniske erfaringer, som alle styres av dedikerte fakultetets medlemmer.

RNs som allerede jobber i feltet kan jobbe mot en BSN også. Vi tilbyr også en andre grad mulighet for studenter som allerede har en bachelorgrad i et annet emne.

Opptakskrav

Betinget opptak til programmet

Opptak til vårt tradisjonelle sykepleieprogram er konkurransedyktig. Godkjenning av høgskolen garanterer ikke aksept for programmet. Det er en egen søknadsprosess for sykepleie, som må sendes inn under søkerens siste år.

Programmet aksepterer kvalifiserte studenter i en av to grupper:

 1. Studenter registrert på Brockport
 2. Overfør studenter fra andre høgskoler og universiteter (må ha minst 15 studiepoeng på Brockport og en overførings-GPA på minst 3,0)

Programakkreditering

Baccalaureat-programmet i sykepleie ved The College at Brockport er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education.Baccalaureat-programmet i sykepleie er også godkjent av New York State Department of Education.
NCLEX-RN © førsteklasses passasjer for våre studenter er konsekvent over NYS og US førstegangskurs.

Karriereutsikt

100% av våre kandidater er ansatt på heltid innen seks måneder etter oppgradering. De tar stillinger som jobber på steder som:

 • Traumasentre
 • Fellesskapssykehus
 • skoler
 • Arbeids helse
 • Hospice omsorg
 • Hjemmehjelp
Noen av våre kandidater går også på å oppgradere skolen for å fremme sin utdanning for karriere som:
 • Sykepleierutøvere
 • Sykepleierpedagoger
 • Sykepleiere forskere
 • Sykepleiere jordmødre
 • Sykepleie anestesiologer
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Minimér