Bachelor i treningsteknologi

Generelt

Programbeskrivelse

Øvelsesvitenskap er studien av hvordan menneskekroppen reagerer og tilpasser seg til trening. I praksis er treningsforskere ansvarlige for å designe og gjennomføre treningsprogrammer for en bred bredde av befolkninger. De jobber for å forbedre utøvere av utøvere ved å utføre fysiologiske vurderinger og bruke denne informasjonen til å designe effektive treningsprogrammer. De jobber også med medlemmer av befolkningen som er interessert i å forbedre helsen og redusere sykdomsrisikoen. Treningsforskere kan også spesialisere seg i å jobbe med de med eksisterende sykdommer som fedme, kardiovaskulær sykdom, diabetes, lungeutfordringer og kreft.

Hva du vil lære

The Exercise Science Major er en av bare 18 programmer i landet som begge er akkreditert gjennom Kommisjonen om akkreditering av allierte helseopplæringsprogrammer (CAAHEP) og godkjent av National Strength and Conditioning Association (NSCA).I treningsprogrammet vil du få en detaljert forståelse av de fysiologiske responsene på trening. Du vil ha både faglige og aktive læringsopplevelser som lærer deg å designe og implementere treningsprogrammer for en bred bredde av befolkninger.

CurriculumVår omfattende læreplan gir deg muligheten til å delta i Experiential Learning, hvor du skal utføre fysiologiske vurderinger, designe individuelle treningsprogrammer og hjelpe kundene med å nå sine mål. Du vil jobbe i en gruppeforskningsstudie og fullføre en veiledet internship.

Opptakskrav

For å bli med på dette programmet, går du først inn i høgskolen som en øvelsesvitenskapelig hensikt. Når du oppfyller alle de følgende kriteriene, blir du automatisk overført til en øvelsesvitenskapelig hovedrolle.

 • Fullfør minst 12 studiepoeng ved College i Brockport
 • Ha minst en 2,75 generelle GPA
 • Fullfør PES 335 med en "C" eller bedre (vanligvis tatt 1. semester sophomore år)

3 3 Doktor i fysioterapi

Et samarbeid med Upstate Medical University, den tidlige avgjørelsen akselerert 3 3 Doktorgrad i fysioterapi Programmet lar deg fullføre både din lavere grad fra The College at Brockport og din doktorgradsstudium på bare seks år.

KarriereutsiktEn øvingsfaglig grad kan føre til en rekke karrierer. Våre studenter har gått på jobb som:

 • Styrker og kondisjonstrener
 • Ledere av treningsfasiliteter
 • Personlige trenere
 • Corporate fitness direktører
 • Hjerte- og lungerehabiliteringsspesialisterVåre nyutdannede bruker også vår grad til å lansere seg selv til grunnskoler for avanserte grader på områder som:
 • Øvelsesfysiologi
 • Fysioterapi
 • biomekanikk
 • Arbeidsterapi
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Minimér