Bachelor med en major i premedisinsk

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Pre-Med oversikt

Du kan hovedfag i biologi eller kjemi og være på pre-med-banen.

De fleste studenter på Pre-Med-banen på Erskine vil enten ha hovedfag i biologi og kjemi eller hovedfag i det ene faget og mindre i det andre. Ved å gjøre dette sikrer du at du får alle forutsetningene for medisinsk skole under beltet før du tar MCAT, medisinsk skolens inngangseksamen .

129266_DSCF0174.jpg

Kjemi hovedfag

Kjemiprogrammet på Erskine er designet for å forberede studentene på karrierer innen kjemi og kjemirelaterte fagfelt. Kjemi er et veldig bredt studieområde som omfatter ferdigheter og personligheter fra det meget analytiske og matematiske til det bredt visjonære, syntetiske og kreative.

Det mangfoldet gjør det å studere kjemi i et kristent liberalt kunstsamfunn til et ideelt valg! Her på Erskine blir våre kjemi-hovedpersoner oppfordret til å bygge sine tekniske laboratorier og vitenskapelige ferdigheter mens de utvikler en substantiell forståelse av forholdet mellom kjemikeren, samfunnet og kirken.

Biologi major

Biologisk avdeling søker å hjelpe studentene med å bedre forstå verdenen vi lever i, gjennom å øke forståelsen av de biologiske vitenskapene. En hovedfag i biologi legger vekt på oppdagelse, vitenskapelig tenking og ferdighetene som trengs for en karriere eller videre studier.

Erskines Institutt for biologi har en historie med vellykket plassering av nyutdannede i profesjonelle, medisinske og hovedfagsstudier, alt fra medisin og humangenetikk til miljølov og toksikologi.

Erskine er virkelig et flott sted å forberede seg på medisinsk skole. Den liberale kunstutdanningen lar våre studenter være fullt utstyrt for å håndtere alt en lege trenger, fra medisinsk kunnskap til god skriveskikk for kommunikasjonen din som lege.

Hvis du ønsker å planlegge en besøksopplevelse for dette året, kan vi la deg sitte på en biologi-klasse, slik at du kan få et inntrykk av hvordan naturfagavdelingene fungerer

129328_2.jpg

Opptak

 1. Søk om opptak til Erskine College . Det er et søknadsgebyr på $ 25,00.
 2. For studenter som er kvalifisert for amerikansk statsstøtte, send inn gratis søknad om føderal studenthjelp (FAFSA) online på www.fafsa.ed.gov så snart som mulig etter 1. oktober. Erskine's Federal School Code er 003432. En forelder og studenten vil også må søke om et FSA-ID slik at du kan signere FAFSA elektronisk online på fsaid.ed.gov.
 3. Vennligst velg det alternativet som passer best for deg.
US Freshman

Første gangs freshman søkere som ikke har kjøpt mer enn 24 studiepoeng på høyskole eller universitet.

Søknadsliste for første gang Freshmen:

 1. Søk nå
 2. Offisiell high school transkripsjon (avsluttet juniorår / viser seniorklasser)
 3. Offisielle ACT eller SAT eller CLT * poeng

Så snart søknadspakken din er fullført, tar vi en beslutning om opptak på en rullende basis. Når du er innrømmet, sender du bare innmeldingsavgift for å reservere et sted i den innkommende klassen. Påmeldingsgebyr aksepteres bare mens rommet fortsatt er tilgjengelig for klassen.

* Erskine College aksepterer Classical Learning Test (CLT) som en av våre muligheter for den nødvendige standardiserte testresultatet som trengs for Freshmen-opptak, som begynner i september 2017.

US Transfer

Videregående akademikere som har registrert seg på et høyskole eller universitet og har (eller vil ha) 24 studiepoeng påløpt ved innskriving på Erskine.

Søknadsliste for overføringsstudenter:

 • Søk nå
 • Offisielle høyskoleutskrifter fra alle institusjoner deltok

** Følgende elementer kreves bare hvis du har under 2,0 GPA på college eller har fullført mindre enn 24 timer med høyskolearbeid. **

 • Offisiell videregående skoleutskrift
 • Offisielle ACT eller SAT score
 • Så snart søknadspakken din er fullført, tar vi en beslutning om opptak på en rullende basis.

Når du er innrømmet, sender du bare innmeldingsavgift for å reservere et sted i den innkommende klassen. Påmeldingsgebyr aksepteres bare mens rommet fortsatt er tilgjengelig for klassen.

Internasjonal

Studenter som ikke er amerikanske statsborgere:

 • Må sende inn SAT.
 • TOEFL-engelsk kunnskap er nødvendig når en mors morsmål ikke er engelsk. Anbefalt TOEFL score: 70 iBT (internettbasert test).
 • Innlevering av transkripsjon (må oversettes til en amerikansk 4,0-skala og skal gå gjennom IEE (foreigntranscripts.com), WES (wes.org) eller ECE (ece.org). Hvis du bruker WES, bruk WES ICAP-evalueringen. ved hjelp av ECE, vennligst bruk Course by Course evaluering. Dette vil tillate oss å motta transkripsjonsevaluering og studentenes offisielle transkripsjon. Vi trenger begge dokumentene for å fortsette med opptak.

Gjelder nå!

129269_IMG_4260.jpg

Sist oppdatert aug. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Les mer

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Minimér