Bachelor of Health Sciences

Generelt

Programbeskrivelse

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et bredt og karrierefokusert program som vil gi deg ferdighetene som kreves for å lykkes i de raskt skiftende verdenene innen medisin, biomedisinsk forskning og helsetjenester. Du vil få et sterkt grunnlag i den vitenskapelige kunnskapen og metodene som er involvert i studiet av menneskers helse, sammen med kapasiteten til å delta i bredere flerfaglige, flerfaglige og flerkulturelle tilnærminger for å finne løsninger på noen av de mest avgjørende helseproblemene i våre tid.

Carleton-fordelen

BHSc-programmet gjenspeiler Carletons styrker på områder som vitenskap, globale og internasjonale studier, journalistikk og bevisbasert praksis og politikk, og arkitektur og det byggede miljøet. Denne vekten på tverrfaglighet vil gi deg bredden av kunnskap og erfaring som medisinske skoler og arbeidsgivere ser etter.

Kapitalfordelen

Carleton er lokalisert i landets hovedstad, og har gjort det mulig for universitetet å skape samarbeid på helseområdet med både offentlig og privat sektor. Det er mange organisasjoner, byråer, forskningsinstitutter og sykehus i regionen som sammen gir en kunnskapsbase unik for Ottawa.

Programmet

BHSc-programmet tilbyr et tverrfaglig grunnlag i helsefag som kan forberede deg til høyere utdanning i biomedisinsk forskning og fagfag som medisin, tannlege eller veterinærmedisin, samt karriere innen helsefag som folkehelse, global helse og miljøhelse og politikk, og helsetjenester og samfunnshelsetjenester.

BHSc-programmet tilbyr fem konsentrasjoner, som kan kombineres på unike og informative måter:

  • Biomedisinsk Vitenskap
  • Global helse
  • Miljø og helse
  • Helse gjennom hele levetiden
  • Funksjonshemning og kronisk sykdom

Hands-on tilnærming

Alle konsentrasjoner i BHSc-programmet gir en praktisk tilnærming som inkluderer laboratorier, workshops og seminarer fra det første året. Studentene kan dra nytte av programmene som tilbys på Carleton som inkluderer internships for sommerforskning, frivillighetsprogrammet frivillig og internasjonale muligheter for alternativ pause. Det fjerde året av studiet gir en steinopplevelse med forskjellige alternativer og praktiske opplevelser å velge mellom (i påvente av tilfredshet med faglige krav) som kan fremme dine personlige og profesjonelle mål.

Dobbelt konsentrasjonsalternativ

For de som ønsker å smelte sammen to studierom, er det mulig å ta en dobbel konsentrasjon. For eksempel kan Biomedical Sciences kombineres med Global Health, hvis du ønsker å adressere nye og nye sykdommer. På samme måte kan det være lurt å kombinere konsentrasjonene i helse gjennom hele levetiden og i funksjonshemming og kronisk sykdom for å fokusere på spørsmål knyttet til sunn aldring. Å ta en dobbeltkonsentrasjon kan gi verdi til graden din når du går inn på arbeidsmarkedet eller når du søker på profesjonelle eller videreutdannede programmer.

Fremtidige muligheter

Arbeidsplassen

Det er stor etterspørsel etter høyt kvalifiserte arbeidere i helsesektoren i Canada. Konsentrasjonene i BHSc-programmet er designet for å forberede deg på et mangfoldig utvalg av helsekarrierer, men gir også utmerket forberedelse til medisinsk skole og annen profesjonell trening.

Profesjonelle programmer

Mange profesjonelle programmer, for eksempel undervisning, medisin og journalistikk, er interessert i å tiltrekke seg avrundede søkere med en rekke bakgrunner. Bachelor of Health Sciences gir et sterkt grunnlag for slike programmer.

Utforsk Helsefag ved Carleton University

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Les mer

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Minimér