Programoversikt

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) er et omfattende og karriere-fokusert program som vil gi deg de ferdighetene som kreves for å lykkes i de raskt skiftende verdener av medisin, biomedisinsk forskning og helseforskning. Du vil få et sterkt fundament i den vitenskapelige kunnskapen og metodene som er involvert i studiet av menneskers helse, sammen med evnen til å engasjere seg i bredere tverrfaglige, multisektorale og flerkulturelle tilnærminger for å finne løsninger på noen av de mest avgjørende helseproblemene i vår tid.

Carleton-fordelen

BHSc-programmet gjenspeiler Carletons styrker på områder som vitenskap, globale og internasjonale studier, journalistikk og bevisbasert praksis og politikk, og arkitektur og det byggede miljøet. Denne vekten på tverrfaglighet vil gi deg bredden av kunnskap og erfaring som medisinske skoler og arbeidsgivere ser etter.

Kapitalfordelen

Carleton er lokalisert i landets hovedstad, og har gjort det mulig for universitetet å skape samarbeid på helseområdet med både offentlig og privat sektor. Det er mange organisasjoner, byråer, forskningsinstitutter og sykehus i regionen som sammen gir en kunnskapsbase unik for Ottawa.

Programmet

BHSc-programmet tilbyr et tverrfaglig grunnlag i helsefag som kan forberede deg til høyere utdanning i biomedisinsk forskning og fagfag som medisin, tannlege eller veterinærmedisin, samt karriere innen helsefag som folkehelse, global helse og miljøhelse og politikk, og helsetjenester og samfunnshelsetjenester.

BHSc-programmet tilbyr fem konsentrasjoner, som kan kombineres på unike og informative måter:

  • Biomedisinsk Vitenskap
  • Global helse
  • Miljø og helse
  • Helse gjennom hele levetiden
  • Funksjonshemning og kronisk sykdom

Hands-on tilnærming

Alle konsentrasjoner i BHSc-programmet gir en praktisk tilnærming som inkluderer laboratorier, workshops og seminarer som begynner i det første året. Studentene kan dra nytte av programmer som tilbys på Carleton som inkluderer sommerfaglig internship, fakultetets frivillige program og internasjonale alternative muligheter for pause. Det fjerde året av programmet gir en utrolige erfaring med ulike muligheter og praktiske erfaringer å velge mellom (i påvente av tilfredsstillelse av akademiske krav) som kan fremme dine personlige og faglige mål.

Dobbelt konsentrasjonsalternativ

For de som ønsker å smelte sammen to studieområder, er det mulig å ta en dobbelkonsentrasjon. For eksempel kan Biomedical Sciences kombineres med Global Health, hvis du ønsker å ta opp nye og nye sykdommer. På samme måte vil du kanskje kombinere konsentrasjonene i helse gjennom hele livet og i funksjonshemming og kronisk sykdom for å fokusere på problemer knyttet til sunn aldring. Å ta en dobbeltkonsentrasjon kan legge til verdi i graden din når du går inn på arbeidsmarkedet eller når du søker på profesjonell eller høyere utdanning.

Fremtidige muligheter

Arbeidsplassen

Det er stor etterspørsel etter høyt kvalifiserte arbeidstakere i helsevesenet i Canada. Konsentrasjonene i BHSc-programmet er utformet for å forberede deg på et mangfoldig utvalg av helsepersonell, men også gi utmerket forberedelse til medisinskole og annen faglig opplæring.

Profesjonelle programmer

Mange profesjonelle programmer, som for eksempel undervisning, medisin og journalistikk, er interessert i å tiltrekke godt avrundede søkere fra en rekke bakgrunner. Bachelor of Health Sciences gir et godt grunnlag for slike programmer.

Utforsk Helsefag ved Carleton University

Program undervist i:
  • Engelsk
Sist oppdatert Februar 9, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
april 30, 2023
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
april 30, 2023