Bachelor of Science (BS) i medisinsk laboratorievitenskap

Generelt

Programbeskrivelse

Handle om

Er du interessert i en karriere i medisin? Er du selvforsynt? Nøyaktig? Grundig? Medisinsk laboratorievitenskap er en helsekarriere som kombinerer moderne laboratorievitenskap med medisinsk behandling. Tester utført i kliniske laboratorier av medisinske laboratorieforskere, formelt kalt medisinske teknologer, bistår leger både i diagnose og behandling av patologiske forhold. Medisinske laboratorieforskere utfører og tolker et bredt spekter av tester, alt fra enkle blodglukosetester til avanserte molekylære diagnostiske analyser.

Spesielle funksjoner

LMU tilbyr en unik mulighet for studenter som ønsker å gå inn i medisinsk yrke. Etter vellykket gjennomføring av dette helseprogrammet, er kandidater som er sekretær for å bli MD, garantert et intervju med LMUs DeBusk College of Osteopathic Medicine. Dette er en spesiell mulighet for internasjonale studenter som normalt ikke er i stand til å gå inn på amerikanske medisinske skoler på grunn av lange ventelister.

I tillegg har Lincoln Memorial University blitt rangert som sikreste college campus. Vennligst se følgende-

https://www.knoxnews.com/story/news/2019/04/15/lincoln-memorial-university-america-safest-college-campus/3473192002/

Beskrivelse av Medisinsk Laboratory Science Profession

Den medisinske laboratorieforskeren er kvalifisert av faglig og anvendt vitenskapsutdanning for å gi service og forskning i klinisk laboratorievitenskap og relaterte områder i raskt skiftende og dynamiske helsetjenester. Medisinske laboratorieforskere utfører, utvikler, evaluerer, korrelerer og sikrer nøyaktighet og gyldighet av laboratorieinformasjon; direkte og føre tilsyn med kliniske laboratorie ressurser og operasjoner; og samarbeide med diagnose og behandling av pasienter. Den medisinske laboratorieforskeren har mangfoldige og flernivåfunksjoner i prinsippene, metodene og resultatene av analysene; problemløsning; feilsøkingsteknikker; tolkning og evaluering av kliniske prosedyrer og resultater statistiske tilnærminger til dataevaluering; prinsipper og praksis for kvalitetssikring / kvalitetsforbedring; og kontinuerlig vurdering av laboratorietjenester for alle hovedområder som praktiseres i det moderne kliniske laboratoriet. Medisinske laboratorieforskere har de nødvendige ferdighetene til økonomi, drift, markedsføring og human resource management av det kliniske laboratoriet.

Medisinske laboratorieforskere praktiserer selvstendig og samarbeidende og er ansvarlige for sine egne handlinger, som definert av yrket. De har den nødvendige kunnskap og ferdigheter til å utdanne laboratoriepersonell, andre helsepersonell og andre i laboratoriepraksis, så vel som offentligheten.

Evnen til å forholde seg til mennesker, en evne til rolig og begrunnet vurdering og demonstrasjon av forpliktelse til pasienten er viktige kvaliteter. Kommunikasjonsevner utvider til rådgivende samhandling med medlemmer av helsepersonellet, eksterne relasjoner, kundeservice og pasientopplæring.

Medisinske laboratorieforskere demonstrerer etiske og moralske holdninger og prinsipper som er nødvendige for å oppnå og opprettholde tillit hos pasienter, faglige medarbeidere og samfunnet.

Nasjonale gjennomsnittslønn av medisinske laboratorieforskere

Ifølge en nylig undersøkelse som ble publisert av American Society for Clinical Pathology, oppnådde BS degreed medisinske laboratorieforskere i gjennomsnitt $ 56.430 / år for stabsposisjonen til $ 92,946 / år for laboratoriestyrets stilling. (Http://labmed.oxfordjournals.org/content/44/4/e97.figures-only)

Nasjonale akkrediteringer

Lincoln Memorial University er akkreditert av Kommisjonen på Høyskoler av Southern Association of Colleges and Schools for å tildele assisterende, baccalaureate, master, spesialist og doktorgrad.

The Medical Laboratory Science Major fører til Bachelor of Science grad og er fullt akkreditert av National Accrediting Agency for Clinical Laboratory Sciences (NAACLS).

LMU MLS Program Utfall / Høydepunkter

  1. Atten (18) sammenhengende klasser av 100% passrate på American Society for Clinical Patology (ASCC) Board of Certification (BOC) eksamen med både individuelle kategoriske og sammensatte score som langt overgår nasjonal gjennomsnittet for universitetet-basert NAACLS akkreditert medisinsk laboratorievitenskap programmer.
  2. Atten (18) påfølgende klasser av 100% sysselsetting av våre kandidater som går inn i medisinsk laboratoriefag arbeidskraft innen syv dager etter oppgradering.
  3. Ett hundre prosent (100%) treårig gjennomsnittsgradsgrad for senior MLS-studenter som går inn i siste halvdel av programmet.
  4. LMU MLS Program Utfall Vår 2013 - Vår 2018

Opptakskrav til LMU MLS-programmet

  1. Tilfredsstillende fullføring av minimum 65 studiepoeng av generell utdanning og sikkerhetskrav til vitenskap med et kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt (GPA) på 2,5 eller høyere.
  2. Gjennomføring av 16 studiepoeng i kjemi, inkludert organisk kjemi med laboratorium og minst 8 studiepoeng biologisk vitenskap med laboratorier.
  3. Innlevering av offisielle akademiske transkripsjoner fra alle postskoler deltok.
  4. Opptak til Lincoln Memorial University som en erklært medisinsk laboratorium vitenskap hoved.
  5. Fullføring av den formelle søknaden om opptaksprosess. (Ta kontakt med Dr. Bill Engle på billy.engle@lmunet.edu for mer informasjon.)
  6. Ferdigstillelse og innlevering av medisinsk profil fysisk form og offisielt bevis på en negativ urinmedisinskjerm. Disse skal fylles ut på egen bekostning av søkeren. Vær også oppmerksom på at i visse akademiske programmer som krever internship eller plassering i et medisinsk anlegg, (inkludert medisinsk laboratorievitenskap), kan en kriminell bakgrunnskontroll og / eller en ekstra kjerne-of-custody urin medisinsk skjerm kreves av tilknyttede byråer og organisasjoner . Om nødvendig vil disse testene bli administrert på studentens bekostning.

Opptak søknadsfrist

15. november for vårsemesteropptak i Kingsport, Tennessee og 15. mai for høstopptak i Harrogate, Tennessee

Siden klinisk plass er begrenset, oppfordres alle søkere til å søke så snart som mulig. Sent søkere vil bli vurdert på en "ledig tilgjengelig" basis.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Our nation's beloved 16th president, Abraham Lincoln, was a native of neighboring Kentucky. But you might not know that he envisioned "a great university for the people of this area" here in the Cumbe ... Les mer

Our nation's beloved 16th president, Abraham Lincoln, was a native of neighboring Kentucky. But you might not know that he envisioned "a great university for the people of this area" here in the Cumberland Gap. One hundred forty years later, Lincoln Memorial University is the heir of that vision, and we are very proud to wear his name and embrace his legacy. Minimér