Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Har du en lidenskap for dyrehelse og velferd? Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science double degree fra Charles Sturt University vil forberede deg på en karriere som registrert veterinær i Australia, New Zealand, Hong Kong, Singapore, Storbritannia og Sør-Afrika.

Dette kurset ble utviklet i tett samråd med veterinærnæringen for å svare på behovene i landlige og regionale samfunn for veterinærer som har kunnskap og ferdigheter til å jobbe med husdyr og hester, ledsager og dyreliv.

dog, puppy, canine

Kursens høydepunkter

 • Industri-relevant:
  Dette kurset tar sikte på å gi svært kompetente veterinærutdannede med et sterkt engasjement for dyrehelse, velferd og forskning, og til utvikling og beskyttelse av dyreindustrier.
 • Bygg viktige nettverk mens du studerer:
  I tillegg til læringsplasseringer og kliniske turneringer på arbeidsplassen, vil du studere på et enkelt sted på landsbygda i de seks årene av kurset. Plasseringer skaper en sterk følelse av forbindelse mellom ansatte og studenter på alle nivåer i programmet. Charles Sturt University nyter også støtte fra et entusiastisk og engasjert regionalt samfunn; klar tilgang til et bredt spekter av veterinærpraksis og gårdsbruk; og den avslappede, morsomme og rimelige livsstilen som lever i et blomstrende regionalt sentrum på mer enn 60 000 mennesker.
 • En helhetlig læringsopplevelse:
  Du vil utvikle ferdigheter i diagnostisering og håndtering av sykdom hos alle vanlige husdyrarter (storfe, sauer, griser, fjørfe og fisk) og ledsager (hester, hunder og katter). Kurset gir en solid forankring i landbruksproduksjonssystemer og integrering av ernæring, genetikk, økonomi og epidemiologi for optimal håndtering av besetninger og flokker. Praktiske økter med levende dyr starter i den første uken og fortsetter gjennom hele kurset. I tillegg til opplæring i vitenskapelig og klinisk ferdighet, vil du også utvikle en rekke livs- og forretningsferdigheter som vil hjelpe deg i arbeidet ditt som en landlig og / eller regional veterinær.
 • Sikre deg en høyt verdsatt læringsopplevelse:
  Opptak til dette kurset er svært konkurransedyktig, med cirka 350 søknader mottatt for de 66 tilgjengelige stedene hvert år. Vellykkede søkere er pålagt å demonstrere gode akademiske prestasjoner, overlegen kommunikasjonsevne og en genuin forpliktelse til dyr, husdyrindustri og arbeid i landlige og regionale samfunn.

Profesjonell anerkjennelse

Det australske rådet for veterinærstyrelser, gjennom Veterinærskolene har godkjent den rådgivende komiteen, godkjenner dette kurset på en syv-årig hovedrapport og nettstedbesøkssyklus, samt en årsrapport.

Karrieremuligheter

 • Forfølge en karriere i klinisk praksis - Arbeid i en veterinærklinikk med dyreeiere, produsenter og lokalsamfunn for å tilby veterinærtjenester, for eksempel medisin, kirurgi og optimalisere flokk og flokk helse og produksjon. Du vil kunne bruke ferdighetene og kunnskapene du har utviklet gjennom kurset, for eksempel diagnostisk avbildning, anestesiologi, reproduksjon og klinisk resonnement.
 • Bli industrispesialist - Du kan velge å spesialisere deg i ett praksisområde, for eksempel meieri, hest eller svin, eller bli en flokk helsehelsekonsulent eller ernærings- eller genetikkspesialist i en kommersiell oppdrettsorganisasjon. Bruk ekspertisen din til å løse utfordringer i helse- og sykdomsforvaltningen hos enkelt dyr, besetninger og flokker.
 • Beskytt folkehelse - Implementere biosikkerhet og hygienisk praksis på gården, og vurder kvalitetssikringssystemer med hensyn til produksjon av mat til konsum. Arbeide med myndigheter, vurdere og kommunisere risikoer knyttet til utbruddsundersøkelser og andre nye folkehelsespørsmål.

Kreditt og Pathways

Vi forstår at hvis du får sjansen til å studere noe du brenner for, kan du virkelig skinne. Vi tilbyr en rekke Pathway , inkludert Early Entry - Schools Recommendation Scheme, Location (Regional) Adjustment, and the Indigenous Access Program (IAP) for å hjelpe deg med å komme deg på sporet til din drømmekarriere.

Anerkjennelse av realkompetanse og kreditt for nåværende kompetanse vil bli gitt til kvalifiserte søkere.

Bachelor of Veterinary Biology / Bachelor of Veterinary Science

 • Standard Charles Sturt University kredittregler gjelder

"Å ha et veterinærkurs som ligger i landet, gjør kurset veldig relevant, og menneskene som går hit er veldig likesinnede."
Hannah Gardner - Bachelor i veterinærbiologi / Bachelor i veterinærvitenskap

Temaer

For hvert 8-punktsfag du er påmeldt, bør du forvente å bruke 10 til 12 timer per uke på å jobbe med oppgaver og tildelte opplesninger, veiledningshjelp, individuell eller gruppeforskning / -studie, forumaktivitet, læring på arbeidsplassen og delta på forelesninger, bolig skoler, eller eksamener.

Hvis du studerer fire fag per økt, tilsvarer dette en heltidsjobb. Arbeidsmengden for noen fag kan variere som et resultat av godkjent kursdesign.

Graduation krav

Som student i Charles Sturt University har du gjennom hele kurset ditt ansvar for å fortsette å utvikle ferdigheter i engelsk språk, literacy og numeracy som passer til fagområdet ditt. Denne pågående utviklingen vil gjøre det mulig for deg å effektivt delta i kurset ditt og oppgradere forberedt på å komme inn i arbeidsstokken.

For å fullføre studenter må 384 poeng være tilfredsstillende.

Internasjonale studenter

Få en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon med Charles Sturt University på en av våre livlige regionale studiesteder, eller studer på nettet fra ditt eget hjem - hvor som helst i verden!

Inntakskrav

For å søke på dette kurset må du fylle ut tilleggsskjemaer og laste det opp sammen med søknaden din.

Utfyllende søknadsskjemaer er tilgjengelige i august og stenger i september for oppføring året etter. Søknader poststemplet etter stengedato vil ikke bli vurdert for innreise og vil derfor ikke bli akseptert.

Søkere med høyere utdanning studerer

 • Vellykket gjennomføring av ett års fulltids ekvivalent studium på universitetsnivå (AQF-nivå assosiert grad eller høyere) som viser et rimelig utsikter til suksess gjennom karakterpoenggjennomsnittet (GPA) oppnådd i de nyeste av disse studiene.

OG

 • Et skriftlig tilleggsskjema

OG

 • Et intervju ved Charles Sturt University i Wagga Wagga

Søkere med yrkesfaglig utdanning (VET) studerer

 • Søkere må ha passende videregående studier eller nyere videregående opplæring.

Søkere med arbeids- og livserfaring

 • Søkere må ha passende videregående studier eller nyere videregående opplæring.

Søkere med nyere videregående opplæring

 • Et fullført videregående skolesertifikat (eller tilsvarende), med et minimum ATAR på 90, inkludert justeringsfaktorer.

OG

 • Et skriftlig tilleggsskjema

OG

 • Et intervju ved Charles Sturt University i Wagga Wagga

År 12-elever er også pålagt å be skolen (rektor eller karriererådgiver) om å sende inn et Predicted Score Letter. Ytterligere informasjon og lenke til brevet er gitt i det supplerende søknadsskjemaet.

Engelsk Språkkrav

 • Gjennomførte det internasjonale språktestingssystemet (IELTS) med en gjennomsnittlig samlet poengsum på 7,0 eller bedre, med en minimumsscore på 7,0 i alle seksjoner, gjennomført i løpet av de to siste årene, eller har fullført formell utdanning i noen engelsktalende land. Se http://futurestudents.csu.edu.au/apply/english-language for de spesifikke kravene.

Forutsetning Studier

 • Det er ingen formelle forkunnskapsstudier for veterinærvitenskapskurset ved Charles Sturt University , men det anbefales på det sterkeste at studenter har studert en eller flere naturfaglige disipliner (helst kjemi) og matematikk på høyt nivå på år 12 eller universitetsnivå.
 • Studenter som går inn i kurset uten disse studiene, anbefales på det sterkeste å gjennomføre passende Charles Sturt University Study Link-fag før de begynner graden for å forberede seg til kurset.

Utfyllende søknadsskjema

 • Det supplerende søknadsskjemaet, som inneholder detaljerte instruksjoner om søknad, må sendes direkte til School of Animal and Veterinary Sciences direkte og må sendes inn fra begynnelsen av august til den siste fredagen i september hvert år. Søknader mottatt etter denne datoen vil ikke bli akseptert.
 • Det supplerende søknadsskjemaet gir muligheten til å demonstrere ditt engasjement for dyr, husdyrindustri, veterinærvitenskap og landlige og regionale samfunn.

intervjuer

 • Søkere som anses å være konkurransedyktige, basert på søknad om opptak og tilleggsskjema, vil bli invitert til intervju.
 • Målet med intervjuet er å gi deg en mulighet til å demonstrere dine kommunikasjonsevner og diskutere din interesse for og engasjement for dyreproduksjon og veterinærpraksis på landsbygda og regioner.
 • Intervjuer holdes over fire virkedager, i slutten av november og begynnelsen av desember.

Numeracy-øvelse

 • Målet med tallferdighetsøvelsen, som du vil fullføre på dagen for intervjuet, er å vurdere dine tallferdighetsevner og din evne til å tenke tydelig og kritisk i løpet av kort tid under testforhold.
 • Tallferdighetsøvelsen vil ikke bli brukt til å påvirke din mulighet til å bli gitt et tilbud på kurset. Det vil bli brukt som et verktøy for å identifisere og gi støtte til studenter som kan trenge å forbedre sin tallferdighet. Hvis du identifiserer det, kan du bli bedt om å gjennomføre utbedringsstudier ved å fullføre Charles Sturt University Study Link-fag og / eller delta på relevante tutorials.

Australske og newzealandske studenter

Faglige krav

Merk for alle søkere:

 • det er ingen spesiell Pathway for studenter i moden alder
 • STAT testresultater eller universitet Pathway / forberedelse programmer er ikke vurdert.

Alle søkere må kunne oppfylle utvalgskriteriene og også kunne oppfylle en av kategoriene listet opp i de faglige kravene nedenfor.

Skoleavhengige, studieløp og universitetsstudenter som ikke har fullført ett års årsverk ved utgangen av inneværende år, kreves følgende:

 • minimum ATAR på 90 for søkere som gikk på en storbyskole, eller 85 for søkere som er kvalifisert for å få den regionale lokaliseringsjusteringen
 • et OP på omtrent 6 * for Queensland-søkere som gikk på skole i et hovedstadsområde eller omtrent 8 * for Queensland-søkere som er kvalifisert til å motta den regionale lokaliseringsjusteringen
 • en IB på omtrent 33 (IB-score er ikke kvalifisert til å motta Charles Sturt Regional Location Justering).

* Vær oppmerksom på at OP- og IB-poengsumene er basert på tidligere års ekvivalenter og kan endres årlig.

Studenter som tidligere har gått på universitetet

Studenter som søker

 • Studenter som har fullført ett eller to års årsverk på AQF Associate Degree-nivå eller høyere - minimum GPA på 5,1
 • Studenter som har fullført år 3 eller over av en bachelorgrad - minimum GPA på 4,8

For de søkere som har fagpoeng fra forrige studie inkludert i det nåværende kurset, vil det faktiske resultatet av disse fagpoengene bli inkludert når du beregner din GPA.

Honorer søkere

 • Kursarbeid og integrert utmerkelse: Fullført med GPA minimum 5,0 eller klasse 1 utmerkelser
 • Research Honours: Fullført med klasse 1-utmerkelser

Doktorgradsøkere

Herre

 • Kursarbeid master: fullført med GPA minimum 5,0
 • Gjennomført forsker master

PhD

 • Fullført doktorgrad

For vurdering av andre kvalifikasjoner som ikke er oppført, vennligst kontakt kursadministratoren via e-post: vetselections@csu.edu.au

Merk: Et karakterpoeng gjennomsnitt (GPA) på 5,0 tilsvarer et kredittgjennomsnitt. GPA er en gjennomsnittlig samlet økt der du studerte. Din siste grad vil bli vurdert.

Ettersom det er stor etterspørsel etter opptak til dette kurset, må du være oppmerksom på at studenter blir valgt ut fra valgkriteriene.

Å søke på kurset er en totrinns prosess:

 1. Søk gjennom UAC. Dette kurset kan ikke legges til UAC-preferansene dine etter UAC-stengedato.
 2. Fyll ut og send inn det supplerende søknadsskjemaet til School of Animal and Veterinary Sciences. Forsikre deg om at du sender inn ditt komplette akademiske utskrift, inkludert karakternøkkel og annen informasjon som kan hjelpe deg med å konvertere karakteren din.

Fra intervjuet vil cirka 60 studenter bli tilbudt å melde seg på kurset.

Internasjonale studenter

Merk: Hvis du er en internasjonal student, men bor i og gjennomfører en utdanning i Australia, følg søknadsprosedyrene som for australske borgere og innbyggere.

Utvelgelseskriterier for internasjonale søkere

For å få inngang til kurset må internasjonale søkere oppfylle følgende utvalgskriterier:

 • et høyt faglig evne demonstrert gjennom tidligere studier, spesielt i matematikk og vitenskaper
 • en demonstrert interesse for og forpliktelse til landlige og / eller regionale samfunn, veterinærvitenskap og dyreproduksjon
 • forståelse av de unike etiske og praktiske spørsmålene som konfronterer veterinærer involvert i landlig og / eller regional praksis og dyreproduksjon
 • evnen til å kommunisere effektivt, både muntlig og skriftlig
 • har gjennomført det internasjonale språktestingssystemet (IELTS) eller en annen myndighetsgodkjent språktest med en gjennomsnittlig samlet poengsum på 7,0 eller bedre, med minimum 7,0 i alle seksjoner, gjennomført i løpet av de to siste årene, eller har fullført formell utdanning i en Engelsktalende land.

Last ned det supplerende søknadsskjemaet - Internasjonalt (merk: dette skjemaet må sendes til Charles Sturt University Wagga Wagga senest fredag 11. september 2020 (søknader poststemplet etter denne datoen vil IKKE bli akseptert).

Søknadsprosess og sluttdatoer

Utfyllende søknadsskjemaer er tilgjengelige i august og stenger i september for oppføring året etter. Søknader poststemplet etter stengedato vil ikke bli vurdert for innreise og vil derfor ikke bli akseptert.

Å søke på kurset er en totrinns prosess:

 1. Søk online eller gjennom et rekrutteringsbyrå.
 2. Fyll ut og send inn det internasjonale utfyllende søknadsskjemaet til School of Animal and Veterinary Sciences. Forsikre deg om at du sender inn ditt komplette akademiske utskrift, inkludert karakternøkkel, offisiell engelsk oversettelse (om nødvendig) og all annen informasjon som vil hjelpe deg med å konvertere karakteren din. Send e-post til den fullførte søknaden til vetselections@csu.edu.au

Søkere som er valgt til et intervju, vil bli informert via e-post i ettertid. Intervjuer vil bli gjennomført på telefon, Skype eller personlig hos Wagga Wagga.

Brukerstøtte

Slutter du på videregående i år? Tar du noen år fri for å finne ut hva du virkelig vil gjøre i livet? Trenger du å delta på klasser hvor som helst i verden?

Når du studerer med Charles Sturt University , vil vi være med deg hele veien, og hjelpe deg med å utvikle studier og faglige ferdigheter personlig, online eller over telefon. Uansett hvilken situasjon du er, er Student Central ditt første Charles Sturt University student fra Charles Sturt University . Vårt vennlige supportteam kan svare på alle spørsmålene dine, enten du studerer på campus eller online.

Viktige punkter

 • Charles Sturt University er Australias ledende regionale universitet. Charles Sturt-studiesteder er små, vennlige samfunn, basert på livlige regionale australske steder.
 • Charles Sturt University er nummer 1 for ansatt, Flere Charles Sturt-grader får jobber raskere enn grader fra noe annet universitet i Australia. (Guide for gode universiteter 2020/21).
 • Charles Sturts tilnærming til undervisning og læring kombinert med praktisk erfaring sikrer at kandidater har de beste mulighetene til å starte karrierer i det valgte yrket.
Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Les mer

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Minimér
Albury , Bathurst , oransje , Port Macquarie , Wagga Wagga , Canberra + 5 Mer Mindre