Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Acupuncture 2019

En bachelorgrad er et universitet som er tilgjengelig i en rekke disipliner. Studenter vanligvis tilbringer sin utdanning læring om allmenne fag, og deretter ta en mer fokusert tilnærming med klasser utviklet rundt deres valgte karriere feltet.

Du lurer kanskje på, hva er en Bachelor i Akupunktur? Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å gi healing via alternative metoder. Klassene vil variere avhengig av programmet, men de kan inkludere teorier og prinsipper for akupunktur, punkt plassering, hjelpe-teknikker, akupunktur meridianer, kinesisk urtemedisin, og hodebunnen og auricular akupunktur. Studentene vil også få mange muligheter til å praktisere og få hands-on erfaring.

Studenter som forfølge en akupunktur grad nytte på en rekke måter. Den praktiske erfaring at programmene tilbyr forbereder dem for å arbeide i virkelige situasjoner.Akupunktur har blitt et populært alternativ terapi, og de programmer som tilbyr Herbologi og kinesisk medisin utvide sine karrieremuligheter ytterligere.

Den undervisning og avgifter knyttet til å få en akupunktur grad vil variere fra en institusjon til en annen. Noen av faktorene inkluderer omdømmet til skolen, varigheten av programmet, og avgifter forsyninger. Studentene bør kontakte skolene direkte for å finne ut hva de finansielle forpliktelsene vil være for spesifikke program de er interessert i.

De fleste nyutdannede med en akupunktur grad velger å bruke sin utdanning i en praksis format, enten i en gruppe situasjon eller i en privat klinikk. Noen velger å få ytterligere kunnskap i kinesisk medisin og urter for å fokusere på det aspektet. Noen akademikere velger å tjene en høyere grad for å være en akupunktur instruktør på høgskolenivå.

Kom i gang med din akupunktur utdanning ved å forske og sammenligne skoler.Bruk vår omfattende online database for å søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

1 Resultater i Acupuncture

Instituto Piaget

Den grunnleggende / grunnleggende kurs i akupunktur tar sikte på en høykvalitetsopplæring for oppkjøp av en profil av klinisk kompetanse for akupunkturutøvelse i autonomi ... [+]

Bachelorgradgrader i Acupuncture. campusVila Nova de GaiaKursmål

Syklusen i studier i akupunktur tar sikte på en høykvalitetsopplæring for å skaffe seg en profil av klinisk kompetanse for utøvelse av autonom akupunktur, i samsvar med Portaria 207-F / 14 og 172-C / 15 og standardene opplæring og utdanning i området (Retningslinjer for grunnleggende opplæring og sikkerhet i akupunktur av WHO og Verdensforbundet for akupunktur- og moxibustionssamfunn).

Syklusen av studier er basert på en student-sentrert undervisnings- og læringsprosess, fremmer en forskningskultur og kritisk refleksjon, selvforvaltning av livslang læring, utvikling og integrering av kunnskaper og ferdigheter i grunnleggende og kliniske fag, prinsipper for akupunktur og klinisk praksis i akupunktur.... [-]

Portugal Vila Nova de Gaia
October 2019
4 år
Campus
Les mer på norsk