Bachelor i Aging

Beste Bachelorgradgrader i Aging 2019

Et bachelorprogram er typisk et fireårig program der studentene får en grundig forståelse av et bestemt emne. Enkeltpersoner forfølge vanligvis en slik grad å fremme sine karrieremuligheter.

Noen kan kanskje lure på, hva er en bachelor i aldring? Programmer som omhandler aldring, har som mål å fremme individers kunnskap om fenomenet aldring og hvordan aldring varierer mellom sosial og økonomisk demografi. I løpet av studiet kan deltakerne få innblikk i strukturen, prosessene og sammenhengene i samfunnshelsen. De kan også få en dypere forståelse av de faktorer som påvirker helse og livskvalitet i alderdommen, samt av ny teknologi som kan tjene til å forbedre livskvaliteten for eldre mennesker.

I løpet av programmet kan enkeltpersoner hente opp en rekke verdifulle tverrfaglige ferdigheter, inkludert sterke organisatoriske ferdigheter, prosjektledelsesfunksjoner og en evne til klar kommunikasjon, tilrettelegging og coaching. Hver av disse ferdighetene kan være gunstig i en utdannetes personlige og profesjonelle liv.

Kostnaden for et bachelorprogram er annerledes ved hver institusjon. To faktorer som kan påvirke kostnadene for undervisning inkluderer plasseringen av skolen og varigheten av programmet.

Nyutdannede fra en Bachelor i Aging programmet kan oppdage at deres tverrfaglige ferdigheter forbereder dem for en rekke oppfylle karrieremuligheter. Noen deltakere i programmet kan finne suksess som sykehjemstjenester, helsepersonell, prosjektledere, helseplanutviklere og fysioterapeuter. Andre kan fortsette å bli sykepleiere, forskere eller rådgivere. Personer innen aldring kan tilbringe størstedelen av tiden sin, og rådgiver eldre mennesker om aldersmessig boligdesign, rekreasjonsmuligheter og levende miljøer.

Hvor en person velger å få sin bachelorgrad, avhenger alt av plassering, budsjett og fleksibilitet. Online kurs tilbyr den mest praktiske, da de tillater enkeltpersoner å skaffe seg utdanning på sine egne vilkår. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Bachelor aldring management tjenester

Ferdinand Porsche Fern FH
Nettstudie Deltid 3 år September 2019 Østerrike Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 fler

Humboldt Bildungsges.mbH med den elektroniske campus i Wien er den største fjernundervisningsinstitusjon i Østerrike og har et godt 50- [+]

Studiene Tverrfaglig og praktisk

Tverrfaglig orientering og metodisk og didaktisk utformingen av kurset vil du få omfattende kunnskap og nyttige ferdigheter.

De tilegner seg kunnskap og forståelse

fenomenet aldring, til strukturer, prosesser og sammenhenger av sosial og helse, inn i sammenhengen mellom demografiske, sosiale og økonomiske aspekter.

De avtale med

Faktorer som påvirker helse og livskvalitet i alderdommen, Politikk med sikte på å fremme helse og livskvalitet i alderdommen, nye teknologier for å støtte det daglige livet i eldre mennesker.

Du får kompetanse i

Organisasjons- og endringsledelse, Prosjekt og prosessledelse, Grensesnitt og nettverksadministrasjon, Kommunikasjon, tilrettelegging og coaching Eierstyring og selskapsledelse. Karrieremuligheter ... [-]