Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Bachelorgradgrader i Alliert helse 2020

De som ønsker å kvalifisere seg til yrkesfaglige jobber og lære mer om et bestemt felt, velger ofte å tjene en bachelorgrad. Disse grader tar vanligvis fire år å fullføre, og de kombinerer en balanse mellom generelle og spesialiserte klasser.

Hva er en bachelor i alliert helse? Helsesektoren endrer seg raskt, og studenter som forfølger denne graden, kan lære seg hvordan man skal håndtere og implementere endringer på dette feltet for å sikre at helseinstitusjoner og klinikker går vellykket. Studentene kan ta en rekke klasser, inkludert grunnleggende forretningsfag, så vel som mer spesialiserte kurs, som for eksempel finansiell helsevesen, compliance, helseplanlegging, helsevesen og risikostyring.

Studentene kan forbedre sine strategiske planlegging ferdigheter mens tjene sin grad, som kan hjelpe dem med å utmerke seg i sin karriere og tjene kampanjer. De kan også forfine sine ledelses- og samarbeidsevner, som kan hjelpe dem til å fungere godt i lag og samarbeide med mennesker i hvilken jobb de oppnår.

Den totale kostnaden ved å tjene en bachelor i alliert helse er svært variabel. Dette skyldes at avgiftene kan avhenge av hvor lenge en elev tar for å fullføre den, de spesifikke kravene til skolen og hvor mye som kreves for undervisning, og om kursene tas på nettet eller i person.

Vanligvis, de som uteksaminerer med denne graden ender opp med å jobbe i helsevesenet. Mange nyutdannede jobber som helsevesenssjef, helsevesenets leder, helsepersonell, sykehusadministrator eller leder eller driftsadministrator. Andre ledige stillinger kan inkludere en stilling som strategisk helsekonsulent, legeøvelsesleder, alliert helseavdelingsleder eller medisinsk bedriftsleder.

Mange lukrative muligheter kan avvente de som bestemmer seg for å tjene denne typen bachelorgrad, og programmer er tilgjengelige over hele verden både personlig og online. For å finne ut hvilken skole som gir den rette graden for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

1 Resultater i Alliert helse

Central Methodist University

Er du klar til å utvikle en kunnskapsbase som forbereder deg til å være en del av et behandlingsteam innen helsevesenet? Har du interesse i sykepleie, idrettsutdanning, f ... [+]

Er du klar til å utvikle en kunnskapsbase som forbereder deg til å være en del av et behandlingsteam innen helsevesenet? Har du interesse i sykepleie, sportslig trening, fysioterapi, ergoterapi eller andre helsepersonellbaner? CMUs Allied Health Sciences-avdeling gir våre studenter de ferdighetene arbeidsgiverne ser etter i helsevesenet og utdanningen som er nødvendig for kontinuerlig suksess.

Om dette programmet

Bachelor of Health Sciences program forbereder deg for en etterspurt karriere i stadig utvikling og voksende felt. Du vil motta utfordrende og givende faglige erfaringer, samt praktisk opplæring. Hvis du allerede har oppnådd en vitenskapseksamen i et helsemessig område sammen med sertifisering, er du kvalifisert til å fullføre dette bachelorprogrammet.... [-]

USA Fayette USA Online
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk