HEALTHCARESTUDIES

3 Bachelorgradgrader i Alliert helse 2020

De som ønsker å kvalifisere seg til yrkesfaglige jobber og lære mer om et bestemt felt, velger ofte å tjene en bachelorgrad. Disse grader tar vanligvis fire år å fullføre, og de kombinerer en balanse mellom generelle og spesialiserte klasser.

Hva er en bachelor i alliert helse? Helsesektoren endrer seg raskt, og studenter som forfølger denne graden, kan lære seg hvordan man skal håndtere og implementere endringer på dette feltet for å sikre at helseinstitusjoner og klinikker går vellykket. Studentene kan ta en rekke klasser, inkludert grunnleggende forretningsfag, så vel som mer spesialiserte kurs, som for eksempel finansiell helsevesen, compliance, helseplanlegging, helsevesen og risikostyring.

Studentene kan forbedre sine strategiske planlegging ferdigheter mens tjene sin grad, som kan hjelpe dem med å utmerke seg i sin karriere og tjene kampanjer. De kan også forfine sine ledelses- og samarbeidsevner, som kan hjelpe dem til å fungere godt i lag og samarbeide med mennesker i hvilken jobb de oppnår.

Den totale kostnaden ved å tjene en bachelor i alliert helse er svært variabel. Dette skyldes at avgiftene kan avhenge av hvor lenge en elev tar for å fullføre den, de spesifikke kravene til skolen og hvor mye som kreves for undervisning, og om kursene tas på nettet eller i person.

Vanligvis, de som uteksaminerer med denne graden ender opp med å jobbe i helsevesenet. Mange nyutdannede jobber som helsevesenssjef, helsevesenets leder, helsepersonell, sykehusadministrator eller leder eller driftsadministrator. Andre ledige stillinger kan inkludere en stilling som strategisk helsekonsulent, legeøvelsesleder, alliert helseavdelingsleder eller medisinsk bedriftsleder.

Mange lukrative muligheter kan avvente de som bestemmer seg for å tjene denne typen bachelorgrad, og programmer er tilgjengelige over hele verden både personlig og online. For å finne ut hvilken skole som gir den rette graden for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Alliert helse Filter

Bachelor i alliert helse

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
BSc
aug. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Studenter som ønsker å følge opplæring eller profesjonell opplæring innen allierte helsefelt som fysioterapi, ergoterapi, legeassistent og kiropraktikkmedisin, i tillegg til a ...

Les mer

BSc i helsefag - allierte helse

Northern Arizona University
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Nettstudier

Fleksibilitet er et kjennetegn på denne graden, som tilbyr online kurs og aksepterer en betydelig blokk med overføring kreditt for de som fullfører eller som har gjennomført n ...

Les mer

Bachelor i (alliert) helsevitenskap

Central Methodist University
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Er du klar til å utvikle en kunnskapsbase som forbereder deg til å være en del av et behandlingsteam innen helsevesenet? Har du interesse i sykepleie, idrettsutdanning, fysiot ...

Les mer