Bachelorgrad studier i Audiologi 2020

Når nyere videregående studenter eller fagfolk bestemmer seg for å videreutvikle sin utdanning, bestemmer de ofte for å oppnå en bachelorgrad. Disse grader kombinerer en blanding av generelle og spesialiserte klasser, og mange av disse programmene tilbys både personlig og online. Hva er en bachelor i audiologi? Studentene kan starte sin studium ved å ta innledende klasser i matematikk, dy… Les mer

Når nyere videregående studenter eller fagfolk bestemmer seg for å videreutvikle sin utdanning, bestemmer de ofte for å oppnå en bachelorgrad. Disse grader kombinerer en blanding av generelle og spesialiserte klasser, og mange av disse programmene tilbys både personlig og online.

Hva er en bachelor i audiologi? Studentene kan starte sin studium ved å ta innledende klasser i matematikk, dyrebiologi, fysikk, komposisjonstekst og lingvistikk. Etter å ha fullført disse klassene, vil studentene trolig fortsette å ta innledende klasser i tale-, språk- og hørevitenskap. I tillegg til tradisjonelle kursoppgaver, kan studentene ha mulighet til å delta i veilede kliniske praktiske opplevelser og fullføre kliniske oppgaver.

Mens du tjener denne graden, kan studentene forfine deres forståelsesferdigheter, noe som kan hjelpe dem med å utmerke seg hvis de bestemmer seg for å bli audiolog. De kan også forbedre sine forsknings- og kommunikasjonsferdigheter, noe som kan hjelpe dem med å imponere fremtidige arbeidsgivere og tjene kampanjer i sin karriere.

Den totale kostnaden ved å tjene en bachelor i audiologi varierer sterkt avhengig av mange faktorer. For eksempel kan det påvirkes av hvor mye skolen deltok på kostnader per kreditt, hvor lang tid programmet tar for å fullføre, og om kursene tas online eller personlig.

Mens det er mange mulige karriereveier, bestemmer de fleste studenter som tjener en bachelor i audiologi å videreutvikle sin utdanning ved å tjene en mastergrad i et lignende felt slik at de kan fungere som en lisensiert audiolog. Etter oppgradering, kan kandidater være i stand til å jobbe som audiologi forsker eller konsulent, audiolog assistent, eller direkte omsorg ansatte. De som bestemmer seg for å ta sin utdanning videre, kan studere avanserte emner som akustikk, hørefysiologi, nevrologi og audiologi.

Programmer i audiologi eksisterer over hele verden i både personlige og onlineformater. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Minimér
Al-Ahliyya Amman University
Amman, Jordan

Innført en høring og tale avdeling i 2001 og ble innviet under beskyttelse av Hans Høyhet Prins Raad bin Zaid Chief Secretary-Anmak. Instituttet tilbyr bachelorprogram i tale ... Les mer

Innført en høring og tale avdeling i 2001 og ble innviet under beskyttelse av Hans Høyhet Prins Raad bin Zaid Chief Secretary-Anmak. Instituttet tilbyr bachelorprogram i tale og hørsel vitenskaper. Den støttes lokalt og regionalt program for å gi en mulighet for nyutdannede til å jobbe på forskjellige steder, for eksempel sykehus, skoler og andre. Central hørsel og tale § prosessorer med det nyeste utstyr og teknikker nødvendig i sektoren under oppsyn av en gruppe av kvalifiserte fakultetet medlemmer og ledere omfatter høyt kvalifisert til å gi best mulig opplæring for elevene. Minimér
Bachelor
01 Sep 2020
Heltid studier
Engelsk, Arabisk
Campus