HEALTHCARESTUDIES

2 Bachelorgrad studier i Audiologi 2020

Når nyere videregående studenter eller fagfolk bestemmer seg for å videreutvikle sin utdanning, bestemmer de ofte for å oppnå en bachelorgrad. Disse grader kombinerer en blanding av generelle og spesialiserte klasser, og mange av disse programmene tilbys både personlig og online.

Hva er en bachelor i audiologi? Studentene kan starte sin studium ved å ta innledende klasser i matematikk, dyrebiologi, fysikk, komposisjonstekst og lingvistikk. Etter å ha fullført disse klassene, vil studentene trolig fortsette å ta innledende klasser i tale-, språk- og hørevitenskap. I tillegg til tradisjonelle kursoppgaver, kan studentene ha mulighet til å delta i veilede kliniske praktiske opplevelser og fullføre kliniske oppgaver.

Mens du tjener denne graden, kan studentene forfine deres forståelsesferdigheter, noe som kan hjelpe dem med å utmerke seg hvis de bestemmer seg for å bli audiolog. De kan også forbedre sine forsknings- og kommunikasjonsferdigheter, noe som kan hjelpe dem med å imponere fremtidige arbeidsgivere og tjene kampanjer i sin karriere.

Den totale kostnaden ved å tjene en bachelor i audiologi varierer sterkt avhengig av mange faktorer. For eksempel kan det påvirkes av hvor mye skolen deltok på kostnader per kreditt, hvor lang tid programmet tar for å fullføre, og om kursene tas online eller personlig.

Mens det er mange mulige karriereveier, bestemmer de fleste studenter som tjener en bachelor i audiologi å videreutvikle sin utdanning ved å tjene en mastergrad i et lignende felt slik at de kan fungere som en lisensiert audiolog. Etter oppgradering, kan kandidater være i stand til å jobbe som audiologi forsker eller konsulent, audiolog assistent, eller direkte omsorg ansatte. De som bestemmer seg for å ta sin utdanning videre, kan studere avanserte emner som akustikk, hørefysiologi, nevrologi og audiologi.

Programmer i audiologi eksisterer over hele verden i både personlige og onlineformater. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

2 Resultater i Audiologi Filter

Bachelor of Audiologi og vitenskap uttale

جامعة عمان الأهلية
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Arabisk
Campus

Innført en høring og tale avdeling i 2001 og ble innviet under beskyttelse av Hans Høyhet Prins Raad bin Zaid Chief Secretary-Anmak. Instituttet tilbyr bachelorprogram i tale ...

Les mer

Bachelor of Science i audiologi og talerpatologi

Bloomsburg University
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Bloomsburg University audiologi og talespråklige patologi bachelorprogram tiltrekker studenter fra hele verden, gir fleksibilitet i å forfølge karriere i audiologi eller tales ...

Les mer