Filter
Bachelor
Australia South Australia Adelaide Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Beste skoler Fjernundervisning Bachelorgrad studier in South Australia, Australia 2019

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Australia er en øy landet og kontinentet den sørlige halvkule, i SW Pacific, et medlemsland i Samveldet.

I Australia har Adelaide blitt plassert som en "Australias pedagogisk hub". I de senere årene, er antall studenter flokker høyere utdanning sentre som University of Adelaide fantastisk.

Fjernundervisning Bachelor in South Australia i Australia

Les mer Minimér

2 Resultater i Master, Adelaide, Fjernundervisning

Torrens University Australia

... [+]

Health Promotion Officer

valg~~POS=TRUNC Units

Innleggelser kriterier

[-]
Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Mer
Februar 2020
Heltid studier
Deltid
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
University of South Australia

Helseindustrien er i stadig utvikling med ny teknologi og tilnærminger for å forsøke å forbedre deteksjon, diagnose og behandling av kronisk og akutt sykdom, samt å ha st ... [+]

GradoversiktStudier ved et universitet som er rangert i verdens topp 100 for sykepleie (1).Lær i vårt unike, kliniske led, autentisk simulert sykehus og helsetjeneste på campus med ekspert klinisk og akademisk stab.Øv dine ferdigheter med innbyggerne i vårt virtuelle helsemiljø, inkludert interaktive manikiner hver med sin egen persona, og virkelige mennesker som opptrer som beboereGå på kliniske plasseringer fra ditt første studieår.Utvikle kunnskap, kliniske ferdigheter og holdninger som trengs for profesjonell praksis.Lær av godt over forskere i verdensklasse i sykepleie (2), akademikere og industri-erfarne klinikere.Få hjelp av online læringsressurser, tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, syv dager i uken.Gi et positivt bidrag til den australske helsetjenesten.... [-]
Australia Adelaide
Juli 2019
Heltid studier
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk