Bachelor i Perth i Australia

Beste skoler Bachelorgrad studier i Perth i Australia 2018

Master

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

Perth er hjem til en privat og noen få offentlige universiteter. Curtin University og University of Western Australia ligger i denne byen. Også Colleges of TAFE som tilbyr diplom og sertifikat-emner er tilgjengelig.

Bachelorgrad studier i Perth i Australia

Les mer

Bachelor Of Science (bsc) I Kiropraktikkvitenskap + Bachelor I Klinisk Kiropraktikk (bclinchiro)

Murdoch University
Campus Heltidsstudier 5 år February 2019 Australia Perth

Dette er den eneste fullt akkreditert kiropraktikk kurs i WA. Du lærer å bli en helsepersonell med ferdigheter til å diagnostisere, behandle og forebygge smerter og funksjonshemninger i ryggraden og muskel- og skjelettsystemet. [+]

Dette er den eneste fullt akkreditert kiropraktikk kurs i WA. Du lærer å bli en helsepersonell med ferdigheter til å diagnostisere, behandle og forebygge smerter og funksjonshemninger i ryggraden og muskel- og skjelettsystemet.

I kiropraktikkvitenskap lærer du hvordan du gjenkjenner tegn og symptomer på ulike lidelser, inkludert felles- og muskelavvik og relaterte smertesyndrom. Dette kurset har en velfungerende vitenskapelig basis kombinert med de kliniske ferdighetene som kreves, slik at du klarer deg klar til jobb.

Du får praktisk erfaring i de siste årene ved å jobbe med ekte pasienter i vår toppmoderne kiropraktikk- og rehabiliteringsklinikk. Hvis du ønsker å drive din egen praksis i fremtiden, inkluderer kurset en Professional Practice Management-enhet for å hjelpe deg med å utvikle livslang forretningsferdigheter, inkludert hvordan du kjører et budsjett, administrerer inventar og finans.... [-]