HEALTHCARESTUDIES

Bachelorgradgrader i Juiz de Fora i Brasil 2021

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

I Brasil er det tre typer grad: Bachelors - tar mellom 4-6 år å fullføre, og elevene kan jobbe som lærere etter endt fire års forskning. Masters - tar ett til to år å oppnå, Doctoral / PhD - den høyeste graden du kan studere og tar tre til fire år å oppnå. Disse tre grader løst tilsvarer de tre sykluser i Bologna-prosessen - det europeiske systemet for høyere utdanning. Dette betyr at hvis du har oppnådd en bachelorgrad ved et europeisk universitet, bør du være kvalifisert til å oppnå en mastergrad i Brasil.

Utdanningsinstitusjoner fungerer i Juiz de Fora er veldig stilig i form av tjenester. Det mest bemerkelsesverdige en er Universidade Federal de Juiz de Fora.

Bachelorgrad studier i Juiz de Fora i Brasil

treff Filter

Veterinærmedisin

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)
Bachelor
<
Fulltid
<
5 år
Portuguese (Brazil)
Campus

Det overordnede målet for Veterinary Medicine kurset er opplæring av allmennleger, innenfor et helhetlig syn, med ferdigheter og kompetanse som trengs for forebyggende aktivit ...

Les mer