HEALTHCARESTUDIES.NO

Topp Deltid Bachelorgrad studier i Natal fra Brasil 2019

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

I Brasil er det tre typer grad: Bachelors - tar mellom 4-6 år å fullføre, og elevene kan jobbe som lærere etter endt fire års forskning. Masters - tar ett til to år å oppnå, Doctoral / PhD - den høyeste graden du kan studere og tar tre til fire år å oppnå. Disse tre grader løst tilsvarer de tre sykluser i Bologna-prosessen - det europeiske systemet for høyere utdanning. Dette betyr at hvis du har oppnådd en bachelorgrad ved et europeisk universitet, bør du være kvalifisert til å oppnå en mastergrad i Brasil.

Bortsett fra de historiske stedene, naturområder og flotte strender, har Natal høy klasse universiteter og høyskoler. Den bemerkelsesverdige de er International Institute for Neuroscience i Natal, og føderale universitetet i Rio Grande do Norte.

Deltid Bachelor i Natal i Brasil

treff Filter

Fysioterapi

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
Campus Deltid 4 år Mars 2020 Brasil Natal

The Bachelor of Physiotherapy graden ved UNI-RN vil ha en generalist, humanist, kritisk og reflekterende, de samlede tekniske og faglige egenskaper.