Bachelor i Bulgaria

Beste Bachelorgrad studier i Bulgaria 2018

Master

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Bulgaria, offisielt Republikken Bulgaria, er et land som ligger i Sørøst-Europa. Det grenser til Romania i nord, Serbia og Makedonia i vest, Hellas og Tyrkia i sør og Svartehavet i øst.

Bachelorgradgrader i Bulgaria

Les mer

Bachelor I Ergoterapi

University Of Ruse
Campus Heltidsstudier 4 år October 2018 Bulgaria Ruse

Hovedmålet med programmet i ergoterapi er å utdanne spesialister som bidrar til slik at okkupasjonen for mennesker med fysiske, psykiske eller følelsesmessige nedskrivninger ved å utvikle, utvinne eller opprettholde sine daglige levende og arbeid ferdigheter. [+]

Hovedmålet med programmet i ergoterapi er å utdanne spesialister som bidrar til slik at okkupasjonen for mennesker med fysiske, psykiske eller følelsesmessige nedskrivninger ved å utvikle, utvinne eller opprettholde sine daglige levende og arbeid ferdigheter. De har også støtte dem til å kompensere for varig tap av funksjon ved å tilpasse hjemmet, skolen og arbeidsmiljø.

Læreplanen er utformet i samsvar med kravene i det europeiske nettverket av ergoterapi i høyere utdanning (ENOTHE) og World Federation of ergoterapeuter (WFOT). I 2014 bachelorstudiet ved Universitetet i Ruse ble godkjent av WFOT.

Utdanningen er strukturert i grunnleggende og humanitære kurs, biomedisinske kurs, ergoterapi kurs og 1020 timer med praktisk opplæring.... [-]