$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgradgrader i Kingston i Canada 2022

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet t… Les mer

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Kingston City har noen av Canadas beste skoler som tilbyr eksepsjonelle kurs i nesten alle felt. Det har også blitt statisk sertifisert som byen har de fleste PhD holdere i Canada, men dette er ikke en overraskelse med tanke på den fantastiske Queens University og mange andre høgskoler med plass her.

Bachelorgradgrader i Kingston i Canada

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
St. Lawrence College
Kingston, Canada

Vi er glade for å kunngjøre at St. Lawrence College er godkjent for å tilby en Honours Bachelor of Science - Nursing. Departementets godkjenning for programmet er mottatt.

Vi er glade for å kunngjøre at St. Lawrence College er godkjent for å tilby en Honours Bachelor of Science - Nursing. Departementets godkjenning for programmet er mottatt. -
Bachelor
Engelsk