Bachelor i Talca i Chile

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Talca i Chile 2018

Master

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Chile, offisielt Republikken Chile, er et søramerikansk land som opptar en lang, smal stripe land mellom Andesfjellene i øst og Stillehavet i vest.

Bachelorgrad studier i Talca i Chile

Les mer

Bioteknologi Engineering

Universidad Católica del Maule
Campus 10 semestre February 2019 Chile Talca Curico

Du innlemme den første skolen i sitt slag i Maule-regionen, som har et tverrsnitt som forbereder våre studenter til å arbeide i produksjon og tjenester, vitenskapelig forskning og business management 100% av våre akademikere har vitenskapelige graden Doctor vitenskaper. [+]

Du innlemme den første skolen i sitt slag i Maule-regionen, som har et tverrsnitt som forbereder våre studenter til å arbeide i produksjon og tjenester, vitenskapelig forskning og business management 100% av våre akademikere har vitenskapelige graden Doctor vitenskaper.

Tittel: Engineer (a) i bioteknologi Akademisk grad: Bachelor of Science i bioteknologi Varighet: 10 semestre 2018 Årlig avgift: $ 3.275.000 * Påmelding 2018: $ 140 000 Hovedkvarter: San Miguel Campus - Talca Day: Dag Study Mode:

Han er utdannet profesjonell for å finne, velge, utvikle, fornye og føre bioteknologiske prosesser, ved hjelp av mikroorganismer, planter og dyr administrasjon og / eller arbeider med biologiske og / eller metabolsk produktive nivåer og forskningssystemer. Det er kompetent til å arbeide i bioprocesses fra levende organismer, celler, vev, metabolitter (eller kombinasjon derav) med sikte på å produsere, bioconvert, bionedbrytningssone, syntetisere og / eller rense produkter som tilfredsstiller sosiale behov i en konkurransedyktig og bærekraftig miljø .... [-]


Kinesiologi

Universidad Católica del Maule
Campus 10 semestre February 2019 Chile Talca Curico

Mer enn 43 års erfaring opplæring fagfolk og levere innovative forslag for å studere og lære av våre fremtidige Kinesiologists. [+]

Mer enn 43 års erfaring opplæring fagfolk og levere innovative forslag for å studere og lære av våre fremtidige Kinesiologists.

Tittel: Kinesiologist (a) Akademisk grad: Bachelor of Kinesiology Varighet: 10 semester 2018 Årlig avgift: $ 3.418.000 * Påmelding 2018: $ 140 000 Hovedkvarter: San Miguel Campus - Talca Day: Dag Study Mode:

Arbeidslivet en student mottar profesjonell vitenskap brukt til menneskelig bevegelse og dens dysfunksjoner, fysioterapi og rehabilitering.

Orients og prosjekter sin praksis basert på en kristen og integrert visjon av mennesket, bidra til å løse de store problemene i befolkningens helse gjennom hele livssyklusen, spesielt for utsatte grupper og risiko.... [-]