Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 2 Bachelorgrad studier i Chiropractic Medicine 2019

Innhenting av en bachelorgrad er et viktig første skritt i å forfølge noen karriere, og det kan åpne dører til en rekke faglige og pedagogiske muligheter. Mens mange studenter velger å gå inn i arbeidslivet etter endt utdanning, andre velger å forfølge en mastergrad eller doktorgrad.

Hva er en Bachelor i chiropracty? Chiropractic medisin er en raskt voksende felt over hele verden. Et program på dette feltet vil bidra til å forberede deg kunnskap og ferdigheter du trenger for å starte din karriere. Mens mange land krever en mastergrad for å begynne å praktisere, er programmet en utmerket trinn. I løpet av studiet vil du lære om behandling og diagnostisering av bein, ledd og muskelrelaterte lidelser. Hovedretter inkluderer anatomi og fysiologi.

Chiropractic medisin er en respektert rusfritt løsning for mange plager, og kiropraktorer er i høy etterspørsel.Utøvere er rapportert å ha høy trivsel samtidig tjene lønn sammenlignes med tann og leger i andre felt.

Kostnaden for programmet vil variere sterkt på den institusjonen som du velger å delta. Du vil ønske å sørge for at du fullt forskning programmer og finne det alternativet som passer dine økonomiske behov. Kontakte skolen for kostnadsinformasjon er også et nyttig.

Etter å ha fullført et program i chiropracty, vil de fleste individer fortsatt en master-eller andre høyere grader i det medisinske feltet, som mange land krever videre opplæring. Andre kandidater kan være i stand til å finne stillinger som assistenter i kiropraktisk kontorer. Når enkeltpersoner er anerkjent som praktiserende kiropraktorer, kan de jobbe for en eksisterende praksis eller starte en av sine egne. De vil arbeide med pasienter daglig som de diagnostisere og behandle ledd og muskelplager.

Det finnes flere internasjonale institusjoner som tilbyr programmer i chiropracty, og du kan enkelt finne den skolen som passer dine behov. For å begynne å undersøke, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

2 Resultater i Chiropractic Medicine

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk. ... [+]

Bachelorgradgrader i Chiropractic Medicine. Hvorfor skal jeg studere kiropraktikk?Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk.Muskuloskeletale smerter er en viktig årsak til funksjonshemming med enorme sosioøkonomiske konsekvenser, og kiropraktikk er et ledende yrke i å håndtere dette problemet.Det er et yrke som omhandler pasienter og gir midler til konservativ omsorg.Hvorfor studere ved Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic ligger innenfor Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, et prestisjefylt senter som ble etablert i 1892Modellen av utdanning er basert på små kohorter og gir dermed en personlig utdanningLæreplanen er fullt akkreditert av Det europeiske råd på kiropraktisk utdanningDet var den første institusjonen som tilbyr utdanning og opplæring i kiropraktikk i Spania, og den har blitt akkreditert siden den aller første oppgraderingenFakultetet består av akademikere fra offentlige og private universiteter, med omfattende og mangfoldig faglig og klinisk bakgrunn.Internasjonale utvekslingsmuligheter er tilgjengelige med institusjoner i Japan, Canada, Mexico, Brasil og USALær en bevisbasert og pasient-sentrert læreplanHva må jeg gjøre for å bli student?... [-]
Spania Madrid
September 2019
4 år
Campus
Les mer på norsk
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Takk til råd fra eksperter på utvikling av læreplaner og prominente personer i chiropractic yrket har BCC utarbeidet et unikt studieprogram som mål å kombinere disiplin a ... [+]

Takk til råd fra eksperter på utvikling av læreplaner og prominente personer i chiropractic yrket har BCC utarbeidet et unikt studieprogram som mål å kombinere disiplin av kiropraktikk med avanserte læringsstrategier, læring og vurdering .

Vitenskap, kunst og filosofi

Kiropraktikk har vært avhengig tradisjonelt på tre pilarer: filosofi, vitenskap og kunst. Derfor, i utviklingen av læreplanen, har prioritet av vårt faglige team vært å oppnå en balanse mellom disse tre pilarer. Siden læreplanen er i tråd med kiropraktikk prinsipper, og kombinerer det studiet av grunnleggende og kliniske fag med en dyp refleksjon over medfødt evne i kroppen vår for å optimalisere deres helse.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 - 5 år
Campus
Les mer på norsk