Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 2 Bachelorgradgrader i Complimentary Medicine 2019

En bachelorgrad er opptjent av en person som har gjennomgått en bachelorstudium og fullførte anbefalte øvre divisjonskurs for en valgt major. Vanligvis tar bachelorstudier fire år å fullføre.

Hva er en bachelor i gratis medisin? Dette programmet fokuserer på å utstyre deltakere med ferdigheter og kunnskaper for å vurdere muskel- og skjelettsykdommer og behandle dem via manipulative midler uten medisin. Under studietiden kan elevene lære å gjenkjenne de forskjellige tegnene og symptomene på muskuloskeletale lidelser, noe som kan omfatte ledd og muskelsmerter eller abnormiteter. Kursene er helt basert på vitenskap, og mange av dem leverer en praktisk tilnærming, slik at studentene er klar til å gå inn i arbeidslivet når de er ferdige. Kursene kan også fokusere på å undervise elevene hvordan man skal håndtere inventar, opprettholde et budsjett og administrere ansatte, nødvendige ferdigheter for de som ønsker å drive privat praksis.

Personer som får sin bachelor i dette studiet kan gå bort med mange verdifulle tverrfaglige ferdigheter, inkludert sterk kritisk tenkning og analytiske evner. Nyutdannede har også en tendens til å være mer forståelse og åpenhet. Alle trekk kan tjene dem godt i sitt yrke og i livet.

Kostnaden for en bachelorgrad varierer fra sted til sted og skole til skolen. Faktorer som kan påvirke den totale kostnaden for utdanning er varigheten av programmet og skolen deltok.

Personer som oppgraderer med en bachelor i gratis medisin, kan finne at de er godt rustet til å forfølge en rekke spennende karrierer innen medisin. I tillegg til å bli kiropraktorer, kan nyutdannede også bli massasje terapeuter, fysioterapeuter, akupunktører, homøopati spesialister, yogier, ernærings- og dietteksperter, mediatorer eller biofeedback-eksperter. Nyutdannede kan gå på jobb i en klinikk, eller de kan velge å starte egen praksis.

Flere skoler begynner å tilby online kurs i dette studiet, som er praktisk for studenter som ønsker å jobbe mens de oppnår utdanning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

2 Resultater i Complimentary Medicine

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk. ... [+]

Bachelorgrad studier i Complimentary Medicine. Hvorfor skal jeg studere kiropraktikk?Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk.Muskuloskeletale smerter er en viktig årsak til funksjonshemming med enorme sosioøkonomiske konsekvenser, og kiropraktikk er et ledende yrke i å håndtere dette problemet.Det er et yrke som omhandler pasienter og gir midler til konservativ omsorg.Hvorfor studere ved Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic ligger innenfor Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, et prestisjefylt senter som ble etablert i 1892Modellen av utdanning er basert på små kohorter og gir dermed en personlig utdanningLæreplanen er fullt akkreditert av Det europeiske råd på kiropraktisk utdanningDet var den første institusjonen som tilbyr utdanning og opplæring i kiropraktikk i Spania, og den har blitt akkreditert siden den aller første oppgraderingenFakultetet består av akademikere fra offentlige og private universiteter, med omfattende og mangfoldig faglig og klinisk bakgrunn.Internasjonale utvekslingsmuligheter er tilgjengelige med institusjoner i Japan, Canada, Mexico, Brasil og USALær en bevisbasert og pasient-sentrert læreplanHva må jeg gjøre for å bli student?... [-]
Spania Madrid
September 2019
4 år
Campus
Les mer på norsk
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Takk til råd fra eksperter på utvikling av læreplaner og prominente personer i chiropractic yrket har BCC utarbeidet et unikt studieprogram som mål å kombinere disiplin a ... [+]

Takk til råd fra eksperter på utvikling av læreplaner og prominente personer i chiropractic yrket har BCC utarbeidet et unikt studieprogram som mål å kombinere disiplin av kiropraktikk med avanserte læringsstrategier, læring og vurdering .

Vitenskap, kunst og filosofi

Kiropraktikk har vært avhengig tradisjonelt på tre pilarer: filosofi, vitenskap og kunst. Derfor, i utviklingen av læreplanen, har prioritet av vårt faglige team vært å oppnå en balanse mellom disse tre pilarer. Siden læreplanen er i tråd med kiropraktikk prinsipper, og kombinerer det studiet av grunnleggende og kliniske fag med en dyp refleksjon over medfødt evne i kroppen vår for å optimalisere deres helse.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 - 5 år
Campus
Les mer på norsk