Bachelor i Dental Medicine

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Dental Medicine 2019

En bachelorgrad er typisk et fireårig program som er utformet for å introdusere studenter til et valgt studieområde og gi dem grundig kunnskap i området. Ved oppgradering kan deltakerne oppdage at de har mange lukrative muligheter før dem.

Hva er en bachelor i tannlege medisin? Generelt sett fokuserer et program innen dental medisin på å fremme kompetanse innen tannbehandling. I løpet av studiet kan studentene bli mastere innen vitenskap og teknologi som det gjelder tannlegen. Selv om programmet vanligvis utstyrer deltakerne med den kunnskapen som er nødvendig for å bli tannleger og hygienister, kan den også forberede seg til å ta opp roller i den generelle helse-, regjerings-, akademiske og private sektor. Instruktører kan fokusere så mye på de administrative aspektene av helsetjenester som de gjør på laboratorieaspekter.

Nyutdannede fra dette programmet er generelt godt avrundede og dyktige personer. Mange utvikler en bemerkelsesverdig kapasitet for kritisk tenking, hunnet diagnostisk evner og en forkjærlighet for detaljer. Hver av disse egenskapene er tverrfaglig og kan tjene dem godt i sitt profesjonelle og personlige liv.

Kostnaden for et bachelorprogram varierer mye. Faktorer som kan påvirke den totale kostnaden for en persons utdanning er plasseringen av skolen, programvaren og levekostnadene.

De som har en bachelor i tannlege kan oppdage at de er godt rustet til å forfølge en rekke ærverdige og spennende karrierer. Mens du blir tannleger er ett alternativ, kan kandidater fra dette programmet gå på å bli spesialister innen oral medisin. Enkelte jobbtitler kan omfatte endodontist, oral og maxillofacial radiolog, barnetellist, periodontist, oral og maxillofacial patolog, prostodontikk, tannhelsepersonell, oral og maxillofacial kirurg og ortodonti og dentofacial ortopedisk tannlege. Deltakere kan finne suksess i munnhelse-, akademiske eller forskningsområdene.

Selv om mange tannlegeprogrammer krever noe laboratoriearbeid, begynner flere institusjoner å tilby online tannlege grader. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Bachelor of oral medisin

Liaoning Medical University
Campus Heltidsstudier 6 år April 2019 Kina Jinzhou

Kvalifisering: Ages 18-30 år med ikke-kinesiske borgere, holder gyldig utenlandsk pass (pass begrenset i seks måneder eller mer), fysisk og psykisk helse, ikke kriminelt rulleblad, har en videregående skole eller videregående utdanning og vitenskap med fremragende resultater. Matematikk, fysikk, kjemi, biologi score mer enn IGCSE B, er det offisielle språket ikke er engelsk Søkere må gi engelskkunnskaper testresultater (TOEFL, IELTS) eller ved min skole engelskkunnskaper intervju. [+]

Tannbehandlingvalgbarhet

I alderen 18-30 år av ikke-kinesiske borgere, holder gyldig utenlandsk pass (pass på begrensede mer enn 6 måneder), fysisk og psykisk helse, ikke kriminelt rulleblad, har en videregående skole eller videregående utdanning og vitenskap med fremragende resultater. Matematikk, fysikk, kjemi, biologi score mer enn IGCSE B, er det offisielle språket ikke er engelsk Søkere må gi engelskkunnskaper testresultater (TOEFL, IELTS) eller ved min skole engelskkunnskaper intervju.

Søknadsfrist

31 mars 2018, for å få en skriftlig søknad materialer innen fristen skal gjelde.

startdatoer

I midten av april 2018, den spesifikke tid til å "opptak varsel" skal gjelde.... [-]