Bachelor i Dental Surgery i Asia

Topp Bachelorgrad studier i Dental Surgery i Asia 2018

Dental Surgery

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Tannkirurgi innebærer mange medisinske prosedyrer som involverer modifikasjon av tenner eller kjeveben. Disse prosedyrene kan inkludere installasjon av tannimplantater eller finér, for eksempel. I løpet av å bli en muntlig kirurg, kan studentene fokusere på ulike vitenskapelige og medisinske disipliner.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Bachelor i Dental Surgery i Asia

Les mer

Bachelor Of Dental Surgery

International Medical University
Campus Heltidsstudier 5 år February 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Tannlegen er en profesjonell karriere dedikert til evaluering, diagnose, forebygging og behandling av sykdommer, lidelser og tilstander i munnhulen, kjeveområdet (øvre og nedre kjever), tilhørende strukturer ved siden av disse områdene og deres innvirkning på menneskekroppen. Oral helse er ansett nødvendig for fullstendig generell helse. [+]

Tannlegen er en profesjonell karriere dedikert til evaluering, diagnose, forebygging og behandling av sykdommer, lidelser og tilstander i munnhulen, kjeveområdet (øvre og nedre kjever), tilhørende strukturer ved siden av disse områdene og deres innvirkning på menneskekroppen. Oral helse er ansett nødvendig for fullstendig generell helse.

Det odontologiske programmet gir et utvalg av 2 spor for studenter. Det første sporet er gjennomført i fellesskap av IMU, Malaysia, i samarbeid med engelsktalende utenlandske samarbeidende universiteter, med studentene tilbringer den første fasen i Malaysia og de senere år i samarbeidende universiteter. Ved vellykket gjennomføring vil studentene motta graden fra respektive partner universitet. Det andre sporet er for studenter å tilbringe hele 5 år av universitet i IMU og motta Bachelor of Dental Surgery (BDS) grad fra IMU.... [-]


Bachelor Of Dental Surgery

Melaka-Manipal Medical College
Campus Heltidsstudier 5 år October 2018 Malaysia Malacca

De fem årene Bachelor of Dental Surgery (BDS) programmet er gjennomført i Manipal campus, India for Phase I og Melaka campus, Malaysia for fase II. Innsatsen er en ekte refleksjon av den manipale visjonen i å oppdra elevene med tøffe personligheter og å styrke den manipale verdibaserte utdanningen.

[+]

Introduksjon til BDS Program

De fem årene Bachelor of Dental Surgery (BDS) programmet er gjennomført i Manipal campus, India for Phase I og Melaka campus, Malaysia for fase II. Innsatsen er en ekte refleksjon av den manipale visjonen i å oppdra elevene med tøffe personligheter og å styrke den manipale verdibaserte utdanningen.

Forståelsen av viktigheten av å knytte kultur, kunnskap, humanitære aktiviteter og profesjonalitet, er BDS-programmet designet for studenter å dra nytte av begge land for å stimulere ekspertise i akademia og helse.

Fakultetet for tannlege (FOD) vedtar den tradisjonelle læreplanen som sin lærings-tilnærming.

... [-]

Bachelor I Tannkirurgi

RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)
Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 De forente arabiske emirater Ras Al-Khaimah

Programmet er fokusert på å fremme oppkjøp av kompetanse, holdning og oppførsel som muliggjør effektiv og hensiktsmessig samhandling med pasienter og kollegaer. Målet er å produsere omsorgsfulle, kunnskapsrike, kompetente og dyktige muntlige spesialister som anerkjenner og aksepterer plikten til å praktisere i beste patients interesse til enhver tid. [+]

Start idag for morgendagens karriere

Dental kandidater er helsepersonell for å diagnostisere og behandle muntlige sykdommer og infeksjoner. De gjenoppretter hulrom, utfører skalering og rotkanalbehandling, trekker ut og erstatter manglende tenner, plasserer implantater og utfører andre kirurgiske og ikke-kirurgiske prosedyrer. Tannleger spiller en viktig rolle for å forbedre munnhelsetjenesten i samfunnet ved å gi informasjon og bevissthet om riktig munnhelsepraksis.

Nyutdannede kan fortsette sin karriere som allmennlege i sine respektive land, omgå respektive eksamen eller fortsette videreutdanning.

Bli en tannlege og fremme oral helsetjenester

Tannlege er evaluering, diagnose, forebygging og behandling av sykdommer, lidelser og tilstander i munnhulen, det maksillofaciale området og de tilstøtende og tilhørende strukturer, og deres innvirkning på menneskekroppen.... [-]