Bachelor i Dietetics

Topp Bachelorgradgrader i Dietetics 2018

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Bachelor i Dietetics

Les mer

Grad I Human Ernæring Og Kostholds

Universidad Europea del Atlántico
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Santander

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer. Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics ved European University of the Atlantic har en frisk kvalitet opplæring og brukt på alle yrker der du kan utfolde seg på ... [+]

Grad i Human Nutrition og Dietetics

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer.

Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics av ​​European Atlantic University tilbyr en kvalitetstrening og nå brukes på alle yrker der du kan utfolde seg kostholdsekspert, også åpner for større spesialisering av studentene gjennom tilby valgfag tilgjengelig.

Det helsevitenskapelige fakultet har moderne fasiliteter som tillater elevene å grundig utvikle praktiske ferdigheter i Grado, inkludert tekniske laboratorier (fysiologi og biokjemi, matvitenskap og næringsmiddelteknologi, og Culinary Teknologi og gastronomi) og servicesenter ernærings der studentene kan utøve sine ferdigheter i samråd i en helt levende miljø og dermed gjøre en første kontakt med pasienter før sine praksisplasser.... [-]