Bachelor i Dietetics

Topp Bachelorgradgrader i Dietetics 2018/2019

En bachelorgrad er et bachelorprogram som tilbys på universiteter og høyskoler over hele verden. Det eksakte programmet kan variere fra land til land, men vanligvis er det en av de første prisene som tilbys til nye studenter som går inn på universitetet.

Hva er en bachelor i diett? Dietetics er studiet av hvordan maten relaterer seg til menneskekroppen. Kursene lærer ofte elevene hvordan man opprettholder en sunn livsstil og diett. Noen programmer kan fokusere på helsen til personer med visse sykdommer, som diabetes, polycystisk ovariesyndrom eller cøliaki. De eksakte kursene som kreves for denne graden, kan være litt forskjellige på hvert universitet. Eksempler er grunnleggende ernæring, matematikk, økonomistyring i dietetikk, levetidsnæring og næringsstofskifte.

Fordi publikum er blitt mer og mer interessert i ernæring, kan studiet av dietetikk føre til en rekke muligheter. Ikke bare er feltet voksende, kan studien også hjelpe deltakerne med å forbedre overførbare ferdigheter, for eksempel kommunikasjon, kritisk tenkning og analyse.

Kostnaden for en bachelorgrad kan variere sterkt fra skole til skole. To store faktorer som påvirker kostnadene er skolens beliggenhet og programvarighet. Et bachelorprogram kan ta mellom tre og fem år å fullføre.

Det finnes ulike karriereveier tilgjengelig i dietetikk. Noen studenter kan gå på jobb ved privat praksis, i idrettsnæring eller i massekommunikasjonsorganisasjoner. Den nøyaktige karrieren som er tilgjengelig, kan variere ut fra studentens unike opplevelser. Men noen muligheter inkluderer diettforskere, generelle dietister, næringsinnholdsrådgivere, spesialister for ernæringsvurdering, ernæringsmessige journalister, samfunnsopplærere eller idrettsdietere.

Hvis du vil studere en bachelor i diett, må du begynne å lete etter et program som tilfredsstiller dine behov. Du kan kanskje finne online eller personlig kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer