Bachelor i Dietetics i Europa

Beste studieprogrammer Bachelorgradgrader i Dietetics i Europa 2018

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

Bachelor i Dietetics i Europa

Les mer

Grad I Human Ernæring Og Kostholds

Universidad Europea del Atlántico
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Santander

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer. Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics ved European University of the Atlantic har en frisk kvalitet opplæring og brukt på alle yrker der du kan utfolde seg på ... [+]

Grad i Human Nutrition og Dietetics

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer.

Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics av ​​European Atlantic University tilbyr en kvalitetstrening og nå brukes på alle yrker der du kan utfolde seg kostholdsekspert, også åpner for større spesialisering av studentene gjennom tilby valgfag tilgjengelig.

Det helsevitenskapelige fakultet har moderne fasiliteter som tillater elevene å grundig utvikle praktiske ferdigheter i Grado, inkludert tekniske laboratorier (fysiologi og biokjemi, matvitenskap og næringsmiddelteknologi, og Culinary Teknologi og gastronomi) og servicesenter ernærings der studentene kan utøve sine ferdigheter i samråd i en helt levende miljø og dermed gjøre en første kontakt med pasienter før sine praksisplasser.... [-]