Bachelor i Dietetics i Spania

Sjekk ut Bachelorgrad studier i Dietetics i Spania

Dietetics

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Bachelor i Dietetics i Spania

Les mer

Grad I Human Ernæring Og Kostholds

Universidad Europea del Atlántico
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Santander

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer. Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics ved European University of the Atlantic har en frisk kvalitet opplæring og brukt på alle yrker der du kan utfolde seg på ... [+]

Grad i Human Nutrition og Dietetics

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer.

Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics av ​​European Atlantic University tilbyr en kvalitetstrening og nå brukes på alle yrker der du kan utfolde seg kostholdsekspert, også åpner for større spesialisering av studentene gjennom tilby valgfag tilgjengelig.

Det helsevitenskapelige fakultet har moderne fasiliteter som tillater elevene å grundig utvikle praktiske ferdigheter i Grado, inkludert tekniske laboratorier (fysiologi og biokjemi, matvitenskap og næringsmiddelteknologi, og Culinary Teknologi og gastronomi) og servicesenter ernærings der studentene kan utøve sine ferdigheter i samråd i en helt levende miljø og dermed gjøre en første kontakt med pasienter før sine praksisplasser.... [-]