Bachelor i Disability Studies

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Disability Studies 2019

En bachelorgrad er en lavere grad utstedt av universitetene til studenter som har avsluttet et tre-til-fem-årig studium. Studentene får ofte viktig kunnskap og ferdigheter som kan hjelpe dem i sin fremtidige karriere eller i andre universitetsprogrammer.

Hva er en bachelor i funksjonshemmede studier? Det er et fagfelt som utforsker funksjonshemminger på samfunnsnivå ved å se på lov, vitenskap, samfunnsfag og humaniora. Enkelte universiteter kan tilby konsentrasjonsområder, som tverrfaglig funksjonshemming, psykisk helse, utviklingshemming eller autisme spektrumforstyrrelser. Hvert universitet kan ha litt forskjellige obligatoriske kurs, men noen potensielle eksempler inkluderer forespråket av personer med nedsatt funksjonsevne, samarbeidsmodeller for inkludering, unormal psykologi og livslangsutvikling.

Denne utdanningen hjelper elevene med å oppnå de ferdighetene som trengs for å forbedre livene til dem med fysiske eller psykiske funksjonshemminger. Deltakerne kan få en sjanse til å bygge sine kommunikasjons-, advocacy- og analyseferdigheter. Disse evnene kan hjelpe fagfolk bedre å fjerne sosiale og fysiske barrierer for pasienter og kjære.

Som søkere begynner å se mer på bachelorgrader, kan de kanskje lære om den potensielle kostnaden før de forplikter seg til et program. Det er imidlertid mange faktorer som kan påvirke undervisningen. Den beste måten å få et estimat på er å kontakte skolene direkte.

En bachelor i funksjonshemmingstudier kan forberede studentene på et bredt spekter av karriere. Noen utdannede kan bruke denne utdanningen til å bli sakearbeidere, funksjonshemmede spesialister, yrkesrådgivere, saksbehandlere, menneskelig assistent, helsepersonell, helsearbeidere og helsearbeidere. Andre kan velge å videreutvikle sin utdanning gjennom en mastergrad, slik at de kan få enda større innvirkning på det funksjonshemmede samfunnet.

Hvis du vil ta en bachelorgrad, bør du være glad for å lære at skoler rundt om i verden tilbyr denne pedagogiske banen. Noen universiteter har selv online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer