Bachelor i Eldreomsorg

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier i Eldreomsorg 2019

Eldreomsorg

En bachelorgrad er en lavere utdanning banen som forbereder studentene for en karriere i deres interesse område. Vanligvis tar tre til fem år å fullføre, er det bachelorstudier i en rekke disipliner som tilbys på høgskoler og universiteter over hele verden.

Hva er en Bachelor i Age Care? Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å jobbe med den eldre befolkningen. Det er mange ulike aspekter til den aldrende samfunn, inkludert fysiske funksjonshemninger, psykiske problemer, avhengighet, og mangel på mobilitet. Dette grad programmet vil utstyre studentene kunnskap og ferdigheter til å hjelpe eldre i en rekke situasjoner. Klasse arbeid kan omfatte skriftlige prøver, forelesninger, case-studier, prosjekter, scenarier, og deltakelse i arbeidslivet.

Folk lever lenger og lenger, og en av fordelene med å tjene en alder omsorg grad er at det alltid vil være jobbmuligheter.Skolen gir studentene mulighet til å finne ut hva området (s) relatert til senior omsorg de ønsker å forfølge, og praksisplasser kan hjelpe sin karriere utsikter.

Kostnadene forbundet med en Bachelor i Age Care kan variere ganske mye fra ett sted til et annet. Programmet varighet og plassering av skolen er hovedfaktorer. Kontakte skolene direkte er den beste måten å finne ut konkret undervisning og avgifter.

Jobbmulighetene er enorme for de med pedagogisk bakgrunn i alder omsorg. Ansette bedrifter kan omfatte sykehjem, omsorgsboliger sentre, Hospice, aldershjem, alderdom boliger, sykehus og rekreasjon sentre. Noen jobbtitler kan inkludere rekreasjon terapeut, helse aide, fysioterapeut, programdirektør, og ergoterapeut. De med en sykepleier bakgrunn kan hjelpe med en rekke medisinske og helsesituasjoner, og administrative stillinger finnes alternativer for de med en bedrift bakgrunn.

Det er studiemuligheter rundt om i verden for de som er interessert i en karriere i en alder omsorg. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Bachelor aldring management tjenester

Ferdinand Porsche Fern FH
Nettstudie Deltid 3 år September 2019 Østerrike Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 fler

Humboldt Bildungsges.mbH med den elektroniske campus i Wien er den største fjernundervisningsinstitusjon i Østerrike og har et godt 50- [+]

Studiene Tverrfaglig og praktisk

Tverrfaglig orientering og metodisk og didaktisk utformingen av kurset vil du få omfattende kunnskap og nyttige ferdigheter.

De tilegner seg kunnskap og forståelse

fenomenet aldring, til strukturer, prosesser og sammenhenger av sosial og helse, inn i sammenhengen mellom demografiske, sosiale og økonomiske aspekter.

De avtale med

Faktorer som påvirker helse og livskvalitet i alderdommen, Politikk med sikte på å fremme helse og livskvalitet i alderdommen, nye teknologier for å støtte det daglige livet i eldre mennesker.

Du får kompetanse i

Organisasjons- og endringsledelse, Prosjekt og prosessledelse, Grensesnitt og nettverksadministrasjon, Kommunikasjon, tilrettelegging og coaching Eierstyring og selskapsledelse. Karrieremuligheter ... [-]