Bachelor i Ernæringsfag i Rio de Janeiro Brasil

Beste skoler Bachelorgradgrader i Ernæringsfag i Rio de Janeiro Brasil

Ernæringsfag

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Ernæring er grenen av vitenskap som omhandler næringsstoffene som trengs for riktig menneskelig vekst. Studenter som studerer ernæring kan fortsette å bli dietister eller ernæringseksperter ved medisinske institusjoner eller i forskning, journalistikk eller utdanning.

Brasil tilby høyere utdanning som er delvis finansiert for de studentene som ønsker å forfølge avansert utdanning. De må være mellom 18 og 35 år. Denne høyere utdanningssystemet gjør elevene til å lære praktiske ferdigheter som gjør dem i stand til å møte det 21. århundres utfordringer.

Denne byen har mange fasiliteter å tilby utdanning på alle nivåer. Noen av de bemerkelsesverdige universiteter og høyskoler i denne byen er Rio de Janeiro State University og føderale universitetet i Rio de Janeiro.

Beste Bachelor i Ernæringsfag i Rio de Janeiro i Brasil

Les mer

Utdannet: Ernæring

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus Heltidsstudier March 2019 Brasil Rio de Janeiro

Kurset for ernærings- tar sikte på opplæring av generalist, humanistiske og kritiske fagfolk overfor de helsemessige behovene til befolkningen, hovedsakelig søker opprykk, forebygging og vedlikehold av helsen til den enkelte. [+]

Kurset

Kurset for ernærings- tar sikte på opplæring av generalist, humanistiske og kritiske fagfolk overfor de helsemessige behovene til befolkningen, hovedsakelig søker opprykk, forebygging og vedlikehold av helsen til den enkelte. Den profesjonelle er kvalifisert til å vite, vurdere, forklare og gripe inn i helsetilstanden, spesielt for mat og human ernæring i sine individuelle og kollektive. Den profesjonelle vil bli rettet oppfylle følgende ferdigheter og evner: planlegging, organisering, ledelse og oppsyn av mat og ernæring tjenester; evaluering av individuell ernæringsstatus og kollektiv; utarbeidelse og formidling av sykehus, poliklinisk og kontor for ernæring og dietetics med resept, planlegging, organisering, oppfølging og evaluering diett for de syke.... [-]