Bachelor i Ernæringsfag i København Danmark

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier i Ernæringsfag i København Danmark

Ernæringsfag

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Ernæring er studien av hvordan substanser i matvarer er knyttet til vekst, helse, sykdom, reproduksjon og vedlikehold av menneskelivet. Studentene kan lære om katabolisme, assimilering, inntak, absorpsjon, biosyntese og utskillelse under denne utdanningsveien.

Danmark 's høyere utdanning legger vekt på et teknisk høyere utdanning gjennom universitetet læring. De fleste av de danske universitetene tilbyr også kvalitet internasjonale studenter kultur på grunn av sin avslappede skandinavisk holdning.

Beliggende på østkysten av Sjælland, strekker seg over deler av Amager er København byen. Dette er hovedstaden i Danmark med en befolkning på over 1 million innbyggere. Den har en rekke private og offentlige universiteter.

Beste Bachelor i Ernæringsfag i København i Danmark

Les mer

Bachelorgrad I Global Ernæring Og Helse

Metropolitan University College
Campus Heltidsstudier 7 semestre September 2018 Danmark København

The Bachelor i Global ernæring og helse er en 3 ½ år høyere utdanning program undervises på engelsk. [+]

The Bachelor i Global ernæring og helse er en 3 ½ år høyere utdanning program undervises på engelsk.

Studiet er et heltidsstudium som tilsvarer 210 studiepoeng, og er åpent for både danske og internasjonale studenter. Fokus er på globale utfordringer innen ernæring og helse, og programmet er rettet mot den danske så vel som internasjonale arbeidsmarkedet.

Bachelor i Global Nutrition and Health fra Metropolitan University College på Vimeo.

Struktur av programmet

Bachelorprogrammet i Global ernæring og helse består av 7 semestre, hver på 30 studiepoeng studenten må fullføre for å oppgradere som Bachelor of Global ernæring og helse.

Praksisplasser ... [-]