Bachelor i Ernæringsfag i Europa

Topp Bachelorgrad studier i Ernæringsfag i Europa 2018

Ernæringsfag

En bachelor, noe som er en lavere grad, kan være tjent fra høyskoler og universiteter i hele verden. Bachelorgrader tilbys i mange ulike konsentrasjoner slik at elevene kan skreddersy sin utdanning til å justere med sine fremtidige mål.

Ernæring er grenen av vitenskap som omhandler næringsstoffene som trengs for riktig menneskelig vekst. Studenter som studerer ernæring kan fortsette å bli dietister eller ernæringseksperter ved medisinske institusjoner eller i forskning, journalistikk eller utdanning.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Bachelor i Ernæringsfag i Europa

Les mer

Bachelor: Høgskolen Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 Nederland Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring [+]

Universitetshøgskolen Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring

Raske faktafor høyt motiverte studenter med en lidenskap for mat, ernæringfrihet til å designe din egen læreplan3-årig, heltid bachelor, undervist på engelskselektiv opptak, starter i septemberukentlig: 12-14 kontakt timer, 28 timer selvstudiumAvhengig av konsentrasjonen du har valgt, vil du motta en bachelor- eller bachelorgrad ved oppgraderingBindende studieråd (minst 45 ut av 60 studiepoeng i år 1)Hvorfor dette programmet?

Spiser du fettfisk gjør du smartere? Kyller sjokolade deg opp? Vil du vite hvordan "unaturlige" E-tall er? Og finn ut hvilke spisevaner som holder oss sunne og forebygger sykdom? Deretter er Universitetshøgskolen Venlo (UCV) programmet for deg. På UCV har du muligheten til å fokusere på mat, ernæring... [-]


Grad i mat kvalitet og ernæring

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Portugal Viseu

Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov; [+]

Mål og kompetanse Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov; Etablere toveis forhold mellom matproduksjon og forbruk i et perspektiv av forbedring / spredning av matproduksjonen og næringsforhold i befolkningen. Karriere Mat og Nærings utdanning; Superior Quality Control tekniker; Mat ledelse (barnehager, kantiner, 3dje alder boliger, restauranter, etc.); Utdanning for mat forbruk; Agro-industri produksjon; Bransjer Mat Bioteknologi; Laboratorieanalyse; Bedrifter / virksomheter Mat Høy kvalitet; Trening selskaper (Agro-oppdrett, produksjon, analyselaboratorier, rådgivning); FoU-aktiviteter; Utdanning; Consulting. [-]

Ernæring Sciences

Instituto Piaget
Campus Heltidsstudier 4 år October 2018 Portugal Viseu Santo André + 1 fler

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning. [+]

campusViseuLæringsmål

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning.

Den profesjonelle fremtiden vil kunne gripe inn på ulike områder (helse, idrett, skole, catering, sosial solidaritetsinstitusjoner, matproduksjon og distribusjon og kommuner) som følge av planer for intervensjon i folkehelsen og vurderer mat og næringspolitikken.

karrieremuligheter... [-]