Bachelor i Ernæringsfag i Portugal

Søk Bachelorgrad studier i Ernæringsfag i Portugal

Ernæringsfag

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Ernæring er studien av hvordan substanser i matvarer er knyttet til vekst, helse, sykdom, reproduksjon og vedlikehold av menneskelivet. Studentene kan lære om katabolisme, assimilering, inntak, absorpsjon, biosyntese og utskillelse under denne utdanningsveien.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Bachelor i Ernæringsfag i Portugal

Les mer

Bachelor of Science i ernæring

Atlântica
Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Portugal Barcarena

Ernæringsvitenskap er et område av nåværende interesse for samfunnet. Eksistensen i Atlântica av en grad i dette området vil bidra til realiseringen av flere nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter. [+]

Kursbeskrivelse

Ernæringsvitenskap er et område av nåværende interesse for samfunnet. Eksistensen i Atlântica av en grad i dette området vil bidra til realiseringen av flere nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter. Den vitenskapelige og pedagogiske kvaliteten til undervisningen vil gi studentene en solid læring innen dette kunnskapsområdet, forberede fremtidige fagfolk med ferdigheter i teknisk og profesjonelt lederskap, allsidighet og evne til å jobbe i tverrfaglige team.

Den kurrikulære strukturen ble opprettet under hensyntagen til den europeiske og internasjonale konteksten, samt referansen for næringsdrivendeens faglige formasjon for å garantere tilbud og kvalitet på utdanning som svarer til det som praktiseres i de beste nasjonale og internasjonale universiteter og for å tilfredsstille De tekniske og vitenskapelige kravene som kreves av næringsdriftens rekkefølge, når et nivå av fortreffelighet og kvalitet. Dermed er det ment å trene ernæringseksperter med differensierte praktiske ferdigheter og med brukervennlighet av verktøy tilgjengelig i næringsområdet.... [-]


Grad i mat kvalitet og ernæring

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Portugal Viseu

Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov; [+]

Mål og kompetanse Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov; Etablere toveis forhold mellom matproduksjon og forbruk i et perspektiv av forbedring / spredning av matproduksjonen og næringsforhold i befolkningen. Karriere Mat og Nærings utdanning; Superior Quality Control tekniker; Mat ledelse (barnehager, kantiner, 3dje alder boliger, restauranter, etc.); Utdanning for mat forbruk; Agro-industri produksjon; Bransjer Mat Bioteknologi; Laboratorieanalyse; Bedrifter / virksomheter Mat Høy kvalitet; Trening selskaper (Agro-oppdrett, produksjon, analyselaboratorier, rådgivning); FoU-aktiviteter; Utdanning; Consulting. [-]

Ernæring Sciences

Instituto Piaget
Campus Heltidsstudier 4 år October 2018 Portugal Viseu Santo André + 1 fler

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning. [+]

campusViseuLæringsmål

Kurset tar sikte på å gi kunnskap og ferdigheter som gjør det mulig for kandidaten å gripe inn i helsefremmende og sykdomsforebygging, gjennom rådgivning og ernæringsopplæring, ernæringsbehandling, gruppefôring, kvalitetskontroll og mattrygghet, innovasjon av metoder og teknikker , design, organisering og styring av matløsninger, beslutningsstøtte på matpolitikk og forskning.

Den profesjonelle fremtiden vil kunne gripe inn på ulike områder (helse, idrett, skole, catering, sosial solidaritetsinstitusjoner, matproduksjon og distribusjon og kommuner) som følge av planer for intervensjon i folkehelsen og vurderer mat og næringspolitikken.

karrieremuligheter... [-]