Bachelor i Ernæringsfag i Sør-Amerika

Beste Bachelorgradgrader i Ernæringsfag i Sør-Amerika 2019

Ernæringsfag

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Ernæring er studien av hvordan substanser i matvarer er knyttet til vekst, helse, sykdom, reproduksjon og vedlikehold av menneskelivet. Studentene kan lære om katabolisme, assimilering, inntak, absorpsjon, biosyntese og utskillelse under denne utdanningsveien.

Hvis du ønsker å øke din kunnskap om sosiale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sør-Amerika og Latin verden, er dette kontinentet for deg.

Bachelor i Ernæringsfag i Sør-Amerika

Les mer

Bachelor i Ernæring

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
Campus Heltidsstudier 4 år March 2019 Brasil São José dos Campos

Læreplanen er organisert for å sikre integrering av elever med ulik bakgrunn i helse, og for å fremme respekt for grunnleggende og bestemte fag, basert på Science of Food og ernæringsmessige behov hos individer og populasjoner. [+]

I løpet

Læreplanen er organisert for å sikre integrering av elever med ulik bakgrunn i helse, og for å fremme respekt for grunnleggende og bestemte fag, basert på Science of Food og ernæringsmessige behov hos individer og populasjoner.

Den samlede kunnskap over opplæring mulig ytelse i en rekke områder, fra de mest tradisjonelle til den mest aktuelle, for eksempel urtemedisin, Genome, Gerontology.

Den nyutdannede av Univap ha generalist, rettet mot matsikkerhet og kosttilskudd omsorg i alle områder av ekspertise i mat og ernæring presenteres grunnleggende for å fremme, opprettholde og gjenopprette helse og forebygge sykdom hos individer eller populasjoner .

Arbeidsmarkedet ... [-]

Utdannet: Ernæring

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)
Campus Heltidsstudier March 2019 Brasil Rio de Janeiro

Kurset for ernærings- tar sikte på opplæring av generalist, humanistiske og kritiske fagfolk overfor de helsemessige behovene til befolkningen, hovedsakelig søker opprykk, forebygging og vedlikehold av helsen til den enkelte. [+]

Kurset

Kurset for ernærings- tar sikte på opplæring av generalist, humanistiske og kritiske fagfolk overfor de helsemessige behovene til befolkningen, hovedsakelig søker opprykk, forebygging og vedlikehold av helsen til den enkelte. Den profesjonelle er kvalifisert til å vite, vurdere, forklare og gripe inn i helsetilstanden, spesielt for mat og human ernæring i sine individuelle og kollektive. Den profesjonelle vil bli rettet oppfylle følgende ferdigheter og evner: planlegging, organisering, ledelse og oppsyn av mat og ernæring tjenester; evaluering av individuell ernæringsstatus og kollektiv; utarbeidelse og formidling av sykehus, poliklinisk og kontor for ernæring og dietetics med resept, planlegging, organisering, oppfølging og evaluering diett for de syke.... [-]