Bachelor i Ernæringsfag i Spania

Sjekk ut Bachelorgrad studier i Ernæringsfag i Spania

Ernæringsfag

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Studien av ernæring kan fokusere på hvordan å forberede sunne matvarer, hvilke dietter kan forårsake sykdommer eller hvordan man lagrer ulike typer matvarer. Studien av hvordan mat påvirker mennesker kan være gunstig for ernæringseksperter, helsebloggere eller personlige trenere.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Bachelor i Ernæringsfag i Spania

Les mer

Grad I Human Ernæring Og Kostholds

Universidad Europea del Atlántico
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Santander

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer. Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics ved European University of the Atlantic har en frisk kvalitet opplæring og brukt på alle yrker der du kan utfolde seg på ... [+]

Grad i Human Nutrition og Dietetics

Den voksende vitenskapelige bevis som knytter seg til den type mat og helse gjør nødvendig å tilstrekkelig utdannede fagfolk i Human Nutrition og Dietetics involverer helse individer.

Læreplanen i Human Nutrition and Dietetics av ​​European Atlantic University tilbyr en kvalitetstrening og nå brukes på alle yrker der du kan utfolde seg kostholdsekspert, også åpner for større spesialisering av studentene gjennom tilby valgfag tilgjengelig.

Det helsevitenskapelige fakultet har moderne fasiliteter som tillater elevene å grundig utvikle praktiske ferdigheter i Grado, inkludert tekniske laboratorier (fysiologi og biokjemi, matvitenskap og næringsmiddelteknologi, og Culinary Teknologi og gastronomi) og servicesenter ernærings der studentene kan utøve sine ferdigheter i samråd i en helt levende miljø og dermed gjøre en første kontakt med pasienter før sine praksisplasser.... [-]


Grad I Human Ernæring Og Kostholds

Universidad Isabel I
Nettstudie Heltidsstudier 4 år September 2018 Spania Burgos

Grad i Human Nutrition and Dietetics er en av de nyeste i vårt utvalg av kvalifikasjoner. [+]

Grad i Human Nutrition and Dietetics er en av de nyeste i vårt utvalg av kvalifikasjoner. Studenten skal tilegne seg en utmerket opplæring som vil gjøre deg i stand til å utvikle orientert mat og ernæring av enkeltpersoner og grupper i ulike fysiologiske og / eller patologiske tilstander i samsvar med prinsippene om vern og fremme av helse, forebyggende aktiviteter kost-og ernæringssykdommer og behandling. Interessant å merke seg at graden i Human Nutrition and Dietetics er sterkt knyttet til naturvitenskap og Sport, som kommer til å være en svært viktig treningsapparat for bruk i andre felt: Dette feltet er knyttet til psykologi , med disse tre kvalifikasjoner som gjør vår Avdeling for helsefag. Som i alle grader, International University Isabella I av Castilla tilbyr bestemt kryss som skiller våre grad kurs og fant tjenesten av student: første kurset, informatikk, engelsk, muntlig og skriftlig uttrykk; fjerde klasse og etikk, etikk og kunnskap om faglige standarder. ... [-]