HEALTHCARESTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studier 2019/2020 i Europa

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Bachelor i Europa

treff Filter

Bachelor i sykepleie

Saimaa University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 7 semestre August 2020 Finland Lappeenranta

Degree Program in Nursing produserer registrerte sykepleiere som er profesjonelle i å støtte personer, familier og lokalsamfunn i flere fagområder.

Grad i veterinær

University CEU - Cardenal Herrera
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Spania Moncada

Fakultet for veterinærhøgskole har mer enn 17 års erfaring, og det er dekan fakultet

Bachelor of Science in Physiotherapy (Fysiokinetoterapi og medisinsk rehabilitering)

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI
Campus Heltid studier 3 år September 2020 Romania Iaşi

Fysioterapeuter: Uavhengige og autonome fagfolk med kunnskap, ferdigheter og kompetanse, forberedt på å ha en nøkkelrolle i helsevesenene som tar sine egne beslutninger.

Masterstudium i farmasi (5 år Bachelor fører til Master)

Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Campus Heltid studier 5 år September 2020 Tsjekkia Brno

Fakultetet for pharmacy har siden fagåret 2009/10 et femårig masterstudium i apotek, i samsvar med EU-direktiv 2005/36 / EF. Studien er basert på et kreditt system.

Bachelor pedikyr

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Campus Heltid studier 6 semestre September 2020 Belgia Brussel

Podiatrist er en helsearbeider som omhandler hudproblemer og spiker og alle forhold knyttet til foten struktur og gangavstand (eller kjører). Ledelsen i denne eksperten paramedic kan være lærerikt, forebyggende og kurativ.

Bachelor av helsevesenet i sykepleie (sykepleier)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Campus Heltid studier 42 måneder Kontakt skolen Finland Seinäjoki

Studiet kvalifiserer studenten som sykepleier (RN). Programmet trener sykepleiere som er eksperter på sykepleie i forskjellige arbeidsmiljøer. Deres viktigste oppgave er å fremme og opprettholde helse og forebygge sykdom. De bryr seg for syke og lider enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn og også rehabilitere dem.

Bachelor of Health Care in Nursing

JAMK University of Applied Sciences
Campus Heltid studier August 2020 Finland Jyväskylä

Møt folk fra hele verden, lære om forskjellige kulturer og samtidig studere for å være en kompetent sykepleier! Du vil lære å planlegge, implementere og utvikle helsefremmende, forebyggende, helbredende og rehabiliterende arbeid i helsevesenet. Du kan jobbe i grunnleggende helsevesen, sosial velferd eller spesialisert helsevesen, private selskaper, organisasjoner, internasjonale stillinger i feltet eller som gründer. Denne skolen tilbyr programmer innen sykepleie, næringsliv, turisme og logistikk.

Doktor i veterinærmedisin

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Campus Heltid studier 6 år September 2020 Romania Timişoara

Lavere kurs arrangert av fakultet for veterinærmedisin av Banat i Timişoara er Veterinærhøgskole tilgjengelig på engelsk og rumensk for 6 år. The Veterinary Medicine programmet fører til Doctor of Veterinary Medicine.

Doktor i stomatologi (tannlege)

Kursk State Medical University
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Russland Russland Online

Fakultetet tilbyr et femårig program for stomatologi. Læringsprosessen er ment å understreke utviklingen av praktisk kompetanse. Det tas hensyn til utviklingen av studenters personlighet og arbeidsvaner, og legger vekt på personlig kompetanse som er sentrale faktorer for vellykket karriere.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Ungarn Budapest

Bachelor i europeisk folkehelse

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Nederland Maastricht

Er du interessert i helsefag, helse og velvære? Men også i nasjonal og internasjonal politikk, administrasjon og ledelse, politikk og strategi, kommunikasjon og media? Bachelorprogrammet i European Public Health (EPH) kan være for deg.

Bachelor grad i kiropraktikk

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campus Heltid studier 5 - 5 år September 2020 Spania Barcelona

Takk til råd fra eksperter på utvikling av læreplaner og prominente personer i chiropractic yrket har BCC utarbeidet et unikt studieprogram som mål å kombinere disiplin av kiropraktikk med avanserte læringsstrategier, læring og vurdering .

Bachelor of Health Care - Sykepleie

Centria University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 7 semestre August 2020 Finland Kokkola

Ønsker du å komme nær folk og delta i deres ulike stadier av livet? Er du interessert i å fremme helse, velvære og sikkerhet for enkeltpersoner og hele samfunnet? Liker du å endre situasjoner og flerkulturelle miljøer? Hvis du er en lagspiller, nyt å ta ansvar og kan jobbe uavhengig, så er du velegnet til sykepleiestudier!

Fire Fysioterapi Degree (Hons)

United Campus of Malta
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Malta St. Julians

I tillegg til å trene studentene til å praktisere fysioterapi yrket, grad kurs i fysioterapi tar også kunsten å vare i høyeste forstand: fra privat til offentlig, fra sport til klinikken, fra sosiopati til internasjonalt samarbeid. BELIGGENHET: Malta eller Lugano

Bachelor i kosthold

Gdansk College of Health
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Polen Gdańsk

Ved å gjennomføre studier innen ernæringsfysiolog vil du få profesjonell kunnskap innen medisinsk vitenskap, helsefag og fysisk kulturvitenskap. Hos oss vil du mestre, blant andre planlegge rasjonell ernæring for mennesker i forskjellige aldre, både sunne og syke, tilberede retter inkludert i individuelle dietter, i samsvar med gjeldende klassifisering av Institute of Food and Nutrition, og du vil også lære å evaluere ernæring og gjenkjenne underernæring.