Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 2 Bachelorgradgrader i Farmakologi 2019

En bachelorgrad er tildelt etter en tre til sju års faglig program. Det er en lavere sertifisering som studentene får som første skritt til mer avanserte utdanningsprogrammer.

Hva er en Bachelor i farmakologi? Farmakologi er en gren av medisinsk vitenskap som omhandler studiet av de fysiologiske effektene som ulike stoffene har på mennesker. Det innebærer å analysere den kjemiske sammensetningen av legemidler, samt hvordan de er konstruert for produksjon. Farmakologi omfatter også studier av forskjellige organsystemer i kroppen og deres forhold til hverandre og de kjemikalier som virker på dem. Læreplanen for en bachelor-studium i farmakologi krever kurs i mikrobiologi, immunologi, effekten av narkotika og prosessen et nytt legemiddel går gjennom fra funn til markedsføring. Den vil også inneholde kjernen klasser på bredere fag som biologi, genetikk og anatomi.

En del av fordelen av å få en bachelor-grad i farmakologi er kvalifisert til å fortsette medisinske studier og oppnå høyere akademiske sertifiseringer, men en student med denne graden kan også begynne å jobbe i den farmasøytiske industrien i bioteknologiske eller juridiske kapasiteter.

Kostnaden for å gå inn i et slikt studium er avhengig av land, region, skole og andre variabler. Forskning er nøkkelen til å finne institusjonen og programmet som er best for deg.

Karriere i farmakologi er mangfoldig. De med denne utdanningsbakgrunn kan bli involvert i klinisk forskning i medisinske, biologiske eller immunologiske områder, de kunne arbeide ulike stillinger i salgsavdelingen i et farmasøytisk selskap, eller være ansatt i juridiske eller statlige myndighetsposisjoner i bransjen. I tillegg er det alltid mulighet for undervisning eller forelese i høyere utdanning miljøet.

Det er mange alternativer tilgjengelig hvis du er interessert i en grad i dette feltet. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

2 Resultater i Farmakologi

Azerbaijan Medical University

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Vår Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergr ... [+]

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Våre Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergrad å jobbe i helse, inkludert farmakologi feltet. Vår avdeling lærer studenten grunnlag for farmakologi - jakten på kilder til medisiner, metoder for å kontrollere kvaliteten på medisiner og utarbeidelse av ulike medisiner. Studentene får kunnskap og ferdigheter i gjennomføring av moderne metoder for kjemiske analyser og kjøp av nye medisiner. Elevene får også detaljert informasjon om mulig virkningen av medisinen på organismen, så vel som for å undersøke kvaliteten av medisin.

I dag er det mer enn 6500 høyt utdannede pharmaceutist med bachelor- og mastergrad i Aserbajdsjan. Nesten alle av dem er avgangselever på AMU Department of Pharmacology. 11 personer har nylig forsvart avhandling for doktorgraden og 44 personer PHD i farmakologi i spesialstoler i avdelingen.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ohio Northern University

Med denne hoveddelen vil du dele din tid mellom helsefagkurs i Getty College of Arts ... [+]

DET ER EN HELE VITENSKAP I HENHOLD TIL HELSEPLEIE

Med denne hoveddelen vil du dele din tid mellom helsefagkurs i Getty College of Arts

Du vil finpusse ferdigheter i ledelse, samarbeid, kreativitet og entreprenørskap. Etter oppgradering har du en sjelden blanding av ferdigheter - kompetanse innen helsevitenskap og næringsliv - som sikkert kommer til å bli lagt merke til av bedrifter i raskt voksende helsevesen.

MULIGHETER TILGJENGELIG

HELSEPLEIE VIRKSOMHETER PROFESSIONALS CLUB

Helse- og omsorgsforeningsklubben (HBPC), er åpen for enhver student på campus som ønsker en bedre forståelse av helsevesenet (med vekt på farmasøytisk industri) og dens innvirkning på vårt samfunn. Gruppens hovedformål er å gi nettverks- og læringsmuligheter for studenter interessert i å jobbe i helsevesenet. Selv om de ikke er tilknyttet en nasjonal organisasjon, oppretter HBPC-medlemmer signaturaktiviteter på ONU campus. Hver vinter samler klubben donasjoner og leker for å gjøre julen litt lysere for syke barn på St. Rita's Hospital i Lima, Ohio. Og på våren holder klubben Polar RX, et reseptbelagte legemiddelmisbruk.... [-]

USA Columbus
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk