Bachelor i Farmakologi

Beste 2 Bachelorgradgrader i Farmakologi 2019

Farmakologi

En bachelorgrad er tildelt etter en tre til sju års faglig program. Det er en lavere sertifisering som studentene får som første skritt til mer avanserte utdanningsprogrammer.

Hva er en Bachelor i farmakologi? Farmakologi er en gren av medisinsk vitenskap som omhandler studiet av de fysiologiske effektene som ulike stoffene har på mennesker. Det innebærer å analysere den kjemiske sammensetningen av legemidler, samt hvordan de er konstruert for produksjon. Farmakologi omfatter også studier av forskjellige organsystemer i kroppen og deres forhold til hverandre og de kjemikalier som virker på dem. Læreplanen for en bachelor-studium i farmakologi krever kurs i mikrobiologi, immunologi, effekten av narkotika og prosessen et nytt legemiddel går gjennom fra funn til markedsføring. Den vil også inneholde kjernen klasser på bredere fag som biologi, genetikk og anatomi.

En del av fordelen av å få en bachelor-grad i farmakologi er kvalifisert til å fortsette medisinske studier og oppnå høyere akademiske sertifiseringer, men en student med denne graden kan også begynne å jobbe i den farmasøytiske industrien i bioteknologiske eller juridiske kapasiteter.

Kostnaden for å gå inn i et slikt studium er avhengig av land, region, skole og andre variabler. Forskning er nøkkelen til å finne institusjonen og programmet som er best for deg.

Karriere i farmakologi er mangfoldig. De med denne utdanningsbakgrunn kan bli involvert i klinisk forskning i medisinske, biologiske eller immunologiske områder, de kunne arbeide ulike stillinger i salgsavdelingen i et farmasøytisk selskap, eller være ansatt i juridiske eller statlige myndighetsposisjoner i bransjen. I tillegg er det alltid mulighet for undervisning eller forelese i høyere utdanning miljøet.

Det er mange alternativer tilgjengelig hvis du er interessert i en grad i dette feltet. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Md farmakologi

Azerbaijan Medical University
Campus Heltidsstudier 4 år September 2019 Aserbajdsjan Baku

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Vår Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergrad å jobbe i helse, inkludert farmakologi feltet. [+]

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Våre Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergrad å jobbe i helse, inkludert farmakologi feltet. Vår avdeling lærer studenten grunnlag for farmakologi - jakten på kilder til medisiner, metoder for å kontrollere kvaliteten på medisiner og utarbeidelse av ulike medisiner. Studentene får kunnskap og ferdigheter i gjennomføring av moderne metoder for kjemiske analyser og kjøp av nye medisiner. Elevene får også detaljert informasjon om mulig virkningen av medisinen på organismen, så vel som for å undersøke kvaliteten av medisin.

I dag er det mer enn 6500 høyt utdannede pharmaceutist med bachelor- og mastergrad i Aserbajdsjan. Nesten alle av dem er avgangselever på AMU Department of Pharmacology. 11 personer har nylig forsvart avhandling for doktorgraden og 44 personer PHD i farmakologi i spesialstoler i avdelingen.... [-]


Bachelor farmasøytiske virksomheten

Ohio Northern University
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Columbus

Med denne store, vil du dele tiden mellom helsefaglige kurs i Getty College of Arts & Sciences, kurs levert av Raabe College of Pharmacy og forretnings kurs i Dicke College of Business Administration. Du vil velge mellom fem satsingsområder: regnskap, Business Analytics, human resource management, produksjon ledelse og markedsføring. [+]

Det er en hel vitenskap bak virksomheten i helsevesenet

Med denne store, vil du dele tiden mellom helsefaglige kurs i Getty College of Arts & Sciences, kurs levert av Raabe College of Pharmacy og forretnings kurs i Dicke College of Business Administration. Du vil velge mellom fem satsingsområder: regnskap, Business Analytics, human resource management, produksjon ledelse og markedsføring.

Med våre små klasse størrelser, vil du bli kjent med dine professorer, og de vil bli kjent med deg. Faktisk vil du bli tildelt et fakultet rådgiver som vil veilede deg fra dag én til konfirmasjonen. Du vil også samhandle med og lære av bedriftsledere, entreprenører og ONU studenter som har smidd fantastiske karrierer i bioteknologi, helsetjenester og farmasøytiske felt. Alle disse menneskene vil åpne dører for deg.... [-]