Filter
Bachelor
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Bachelorgrad studier i Farmakologi i Nord-Amerika 2019

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Farmakologi er et tverrfaglig felt som kombinerer kunnskapen om felt som biokjemi, fysiologi og molekylærbiologi for å oppdage hvordan kjemikalier påvirker menneskekroppen. Farmakologer undersøker ofte praktiske anvendelser av forskning for å forbedre medisinterapi.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

Bachelor i Farmakologi i Nord-Amerika

Les mer Minimér

1 Resultater i Farmakologi, Nord-Amerika

Ohio Northern University

Med denne hoveddelen vil du dele din tid mellom helsefagkurs i Getty College of Arts ... [+]

DET ER EN HELE VITENSKAP I HENHOLD TIL HELSEPLEIE

Med denne hoveddelen vil du dele din tid mellom helsefagkurs i Getty College of Arts

Du vil finpusse ferdigheter i ledelse, samarbeid, kreativitet og entreprenørskap. Etter oppgradering har du en sjelden blanding av ferdigheter - kompetanse innen helsevitenskap og næringsliv - som sikkert kommer til å bli lagt merke til av bedrifter i raskt voksende helsevesen.

MULIGHETER TILGJENGELIG

HELSEPLEIE VIRKSOMHETER PROFESSIONALS CLUB

Helse- og omsorgsforeningsklubben (HBPC), er åpen for enhver student på campus som ønsker en bedre forståelse av helsevesenet (med vekt på farmasøytisk industri) og dens innvirkning på vårt samfunn. Gruppens hovedformål er å gi nettverks- og læringsmuligheter for studenter interessert i å jobbe i helsevesenet. Selv om de ikke er tilknyttet en nasjonal organisasjon, oppretter HBPC-medlemmer signaturaktiviteter på ONU campus. Hver vinter samler klubben donasjoner og leker for å gjøre julen litt lysere for syke barn på St. Rita's Hospital i Lima, Ohio. Og på våren holder klubben Polar RX, et reseptbelagte legemiddelmisbruk.... [-]

USA Columbus
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk