Bachelor i Farmasøytisk teknologi

Topp universiteter Bachelorgrad studier i Farmasøytisk teknologi 2018

Farmasøytisk teknologi

En bachelorgrad er en lavere akademisk sertifisering tildelt ved gjennomføring av en tre til sju år studieprogram. Det er ofte forfulgt med intensjon om å legge inn graduate studieprogrammer.

Hva er en Bachelor i Pharmaceutical Technology? Farmasøytisk teknologi omfatter anvendelse av teknologi og vitenskapelig forskning til praksis i den farmasøytiske industrien, som dekker produksjon, dispensing, lagring og emballasje kommersielle narkotika. Dette feltet innebærer også å bruke disse disiplinene til å diagnostisere og behandle pasienter. Et program som fokuserer på studiet av farmasøytisk teknologi vil omfatte grunnleggende kurs i ulike matematiske og naturvitenskapelige fag som kjemi, biologi og fysikk. Det vil også kreve mer spesifikk læreplan om farmasøytisk vitenskap, oppdagelse, forskning og utvikling av nye legemidler og ins og outs av driften av den farmasøytiske virksomheten.

Innhenting av en bachelorgrad i dette området av studien vil tillate en student å gå inn i arbeidsstokken i ulike sektorer av den kommersielle legemiddelindustrien og også generere muligheter for praksisplasser og få erfaring i det medisinske feltet. Denne lavere grad kan også være første skritt i videre medisinsk studieprogrammer.

Kostnaden for å ta slike kurs kan variere. Utdanne seg om ulike programmer og skolene som tilbyr dem er den beste måten å finne den som passer en person budsjett.

Innehavere av en bachelorgrad i farmasøytisk teknologi kan forvente å finne arbeid på mange nivå i næringen. Farmasøytisk teknologi har anvendelser på alle stadier av prosessen av nye legemidler blir tilgjengelig for allmennheten. Kvalifiserte fagfolk delta i forskning og utvikling, i kliniske studier og i produksjon, pakking og distribusjon av markedsklare narkotika.Farmasøytiske teknikere kan også arbeide i å hjelpe leger og rådgivning om diagnostisering og behandling av pasienter.

Hvis du har noen interesse i å forfølge en grad i farmasøytisk teknologi, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Bachelor Medisinsk Og Farmasøytisk Bioteknologi

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Østerrike Krems an der Donau

Hver September vi velkommen en ny inntak av studentene på heltid studium, som undervises utelukkende på engelsk. Den dekker det grunnleggende naturvitenskap [+]

Bachelor medisinsk og farmasøytisk bioteknologi

Hver September vi velkommen en ny inntak av studentene på heltid studium, som undervises utelukkende på engelsk. Den dekker det grunnleggende naturvitenskap, biomedisin og gjeldende teknologier i teori og i omfattende laboratoriepraksis. Bachelorprogrammet i medisinsk og farmasøytisk bioteknologi er delt inn i følgende deler:

• Fundamentals of naturvitenskap

• Fundamentals of medisin og biologi

• Analytics

• Bioteknologi

• bioteknologi teknologi

• Kvalitetsstyring

• Grunnleggende virksomhet

• Kommunikasjon og sosiale ferdigheter

• Praktisk arbeid i industri og forskning... [-]