Bachelor i Farmasøytisk teknologi

Topp universiteter Bachelorgrad studier i Farmasøytisk teknologi 2018/2019

Farmasøytisk teknologi

En bachelorgrad er en lavere akademisk sertifisering tildelt ved gjennomføring av en tre til sju år studieprogram. Det er ofte forfulgt med intensjon om å legge inn graduate studieprogrammer.

Hva er en Bachelor i Pharmaceutical Technology? Farmasøytisk teknologi omfatter anvendelse av teknologi og vitenskapelig forskning til praksis i den farmasøytiske industrien, som dekker produksjon, dispensing, lagring og emballasje kommersielle narkotika. Dette feltet innebærer også å bruke disse disiplinene til å diagnostisere og behandle pasienter. Et program som fokuserer på studiet av farmasøytisk teknologi vil omfatte grunnleggende kurs i ulike matematiske og naturvitenskapelige fag som kjemi, biologi og fysikk. Det vil også kreve mer spesifikk læreplan om farmasøytisk vitenskap, oppdagelse, forskning og utvikling av nye legemidler og ins og outs av driften av den farmasøytiske virksomheten.

Innhenting av en bachelorgrad i dette området av studien vil tillate en student å gå inn i arbeidsstokken i ulike sektorer av den kommersielle legemiddelindustrien og også generere muligheter for praksisplasser og få erfaring i det medisinske feltet. Denne lavere grad kan også være første skritt i videre medisinsk studieprogrammer.

Kostnaden for å ta slike kurs kan variere. Utdanne seg om ulike programmer og skolene som tilbyr dem er den beste måten å finne den som passer en person budsjett.

Innehavere av en bachelorgrad i farmasøytisk teknologi kan forvente å finne arbeid på mange nivå i næringen. Farmasøytisk teknologi har anvendelser på alle stadier av prosessen av nye legemidler blir tilgjengelig for allmennheten. Kvalifiserte fagfolk delta i forskning og utvikling, i kliniske studier og i produksjon, pakking og distribusjon av markedsklare narkotika.Farmasøytiske teknikere kan også arbeide i å hjelpe leger og rådgivning om diagnostisering og behandling av pasienter.

Hvis du har noen interesse i å forfølge en grad i farmasøytisk teknologi, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Bachelor medisinsk og farmasøytisk bioteknologi

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Heltidsstudier 6 semestre September 2019 Østerrike Krems an der Donau

Medisinsk og farmasøytisk bioteknologi bachelorstudiet forbereder deg til et av de raskest voksende feltene innen forskning i verden. [+]

Natur- og biovitenskap

Vil du være med på å dramatisk forbedre livskvaliteten for millioner av pasienter rundt om i verden? Bioteknologi er en av verdens raskest voksende forskningsdisipliner, og det er et presserende behov for eksperter, ledere og forskere som er kvalifisert til å jobbe i bransjen. Medisinsk og farmasøytisk teori kombinert med omfattende laboratoriearbeid: våre kandidater har et solid grunnlag for å bygge når de går på karriere i bioteknologi. De vil spille en rolle i å takle problemer som medisin ikke kan gi tilstrekkelig løsning for øyeblikket, og vil få muligheten til å forbedre livskvaliteten til mennesker over hele verden.

InnholdGrunnlag for naturvitenskap og biovitenskapIntroduksjon til humanmedisinGrunnleggende om matematikk, informatikk, analyseGrunnlag i bioteknologi og bioprosesseteknologiGrunnlag for kvalitetsstyringPraktisk treningValgfag: Produksjon av terapeutisk protein / Drug Development ManagementEt øyeblikkVarighet: 3 år / 6 semestreFormat: HeltidUndervisningsspråk: EngelskFaglig grad: Bachelor of Science in Engineering (BSc)Inntak: årlig, hvert år i septemberStudieavgift: per semester € 363,36 for EU / EØS-borgere, € 4500 for ikke-EU / EØS-borgere... [-]