Bachelor i Farmasi i Georgia

Sjekk ut Bachelorgrad studier i Farmasi i Georgia

Farmasi

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Apotek er et fagområde som involverer hvordan medisiner blir laget og hvordan de samhandler med menneskekroppen. Pasienter får reseptbelagte medisiner fra farmasøyter som svarer på spørsmålene sine og sikrer at kvalitets- og leveringsstandarder er oppfylt.

Georgia er en suveren stat i Kaukasus-regionen i Eurasia. Ligger på kysten av Svartehavet, er det avgrenset mot nord og nordøst av Russland, i sør av Tyrkia og Armenia, og i sørøst av Aserbajdsjan.

Bachelor i Farmasi i Georgia

Les mer

Bachelor i farmasi

The University Of Georgia
Campus Heltidsstudier January 2019 Georgia Tbilisi

Målet med dette programmet er å forberede en kvalifisert bachelor farmasøyt som vil være i stand til å utvikle seg faglig og fortsette med den neste fasen av utdanning, som vil ha grunnleggende kunnskap i: farmasøytisk omsorg, pasient-sentrert farmakoterapi, bruk av resultatene av klinisk prøvelser i apotek, produksjon og produksjon av medisinske produkter og farmasøytisk analyse; Ledelse er nødvendig for: å fremme farmasøytisk forskning basert på etiske verdier, behandling og levering av legemiddelinformasjon, gjennomføring av lege-apotek-pasient-modell, kommunikasjon med profesjonelle samfunn og generell samfunnet, også ferdigheter for styring av de strukturelle enheter ved behov (middels) nivå i de farmasøytiske organisasjoner. Den nyutdannede av dette programmet kan benyttes i farmasøytiske selskaper, narkotika butikker og helsefasiliteter, offentlig helseorganisasjoner, narkotika kvalitetskontroll og toksikologiske laboratorier, også i forsikringsselskaper som utfører helseforsikring, på posisjonene til et apotek og / eller en Lederen i apotek problemer. [+]

Norsk språkkravet (B2 nivå) og andre juridiske krav. Spesielt må georgiske statsborgere lykkes bestå enhetlig nasjonal Eksamen og A) For Utenlandske statsborgere og statsløse personer som har fått allmennutdanning eller tilsvarende utdanning i et fremmed land, B) For innbyggerne i Georgia som har fått allmennutdanning eller tilsvarende utdanning og Studerte utlandet i de siste 2 årene av allmennutdanning, C) personer som studerer / har studert og tjent studiepoeng i et fremmed land anerkjent av lovene i dette landets høyere utdanningsinstitusjoner vil være i stand til å overføre til dette programmet uten å passere enhetlig nasjonal eksamener i henhold til bestillingen (№ 224 / N departementet for utdanning og forskning 29. desember, 2011). I tilfelle dersom søkere ikke har en engelsk språk sertifikat FCE (First Certificate in English) sine engelskspråklig kompetanse er definert av gjennom universitets eksamener universitetet, med et minimum terskel på 60%.... [-]