Bachelor i Farmasi i Malaysia

Søk Bachelorgradgrader i Farmasi i Malaysia

Farmasi

En bachelor er en grad som kan oppnås etter tre til fire år med studier. Fullføre en bachelorgrad kan gi nyutdannede med flere karrieremuligheter og muligheten til å tjene mer penger i livet.

Apotek er et fagfelt som fokuserer på menneskelig biologi, anatomi, kjemi, farmasi og farmakologi. Apotekere sikrer at kvaliteten, tilbudet og typen medisiner som er foreskrevet for pasientene er i orden. De anbefaler også pasienter om medisiner. 

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Bachelor i Farmasi i Malaysia

Les mer

Bachelor I Apotek (Hons)

International Medical University
Campus Heltidsstudier 4 år July 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Rollen til apoteket har utviklet seg enormt fra kun utlevering medisiner til å være en fremtredende og viktig medlem i den integrerte helseteam. Som farmasøyt, er du også ansvarlig for å gi pasientsentrert omsorg gjennom effektiv og sikker bruk av legemidler. [+]

Apotek er vitenskapen om medisiner - deres oppdagelse, utvikling til produkter, kliniske vurderinger og bruk i helse vedlikehold, sykdomsforebygging og behandling. Pharmacy er også yrket som bruker denne unike kroppen av kunnskap i samfunnets tjeneste.

En karriere i apotek er allsidig og svært givende. Nyutdannede kan arbeide hovedsakelig med folk, ved hjelp av sin unike kunnskap og ferdigheter i pasientbehandling. Fellesskap farmasøyter hjelpe kunder velger medisiner ved å gi tilhørende informasjon og råd, og bidra til å håndtere langsiktige forhold. I sykehus, kliniske farmasøyter arbeider i partnerskap med legene avgjøre om de beste medisiner og de optimale doser for pasienter å produsere maksimal effekt med minimale bivirkninger.... [-]