Filter
Bachelor
Finland Kemi Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Bachelorgrad studier in Kemi i Finland 2019

En bachelor er en avansert grad som vanligvis tar ca fire års skolegang for å tjene. Den kunnskapen og opplæringen elevene får samtidig tjene sine grader kan føre til utrolig profesjonelle muligheter etter endt utdanning.

Finland, offisielt Republikken Finland, er et nordisk land som ligger i den fennoskandiske regionen i Nord-Europa.

Kemi er en by i Finland med en historie som går tilbake til 1869. Den ligger ved munningen av elven Kemijoki. Kemi har over 20.000 innbyggere og har en polyteknisk universitet av anvendt vitenskap.

Bachelorgrad studier in Kemi i Finland

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Finland

treff

Grader
Beliggenhet
Finland
Kemi
Studietype
Pacing
Lapland University of Applied Sciences

Målet med studiet er å utdanne helsepersonell med generell og spesiell kunnskap i helse og sykepleie. Studiene at nyutdannede til å jobbe i Finland og andre internasjonal ... [+]

Bachelor of Healthcare i sykepleie

Målet med studiet er å utdanne helsepersonell med generell og spesiell kunnskap i helse og sykepleie. Studiene at nyutdannede til å jobbe i Finland og andre internasjonale miljøer i sykehus og helsesentre, så vel som i privat sektor.

Målet med programmet er å gi studentene en bred kjerne kunnskapsgrunnlag samt avansert kunnskap er nødvendig for å oppfylle nåværende og fremtidige behov i helsevesenet. Studentene får gode teoretiske og praktiske ferdigheter i sykepleie, sykepleievitenskap og sykepleieforskning, slik som å være i stand til å bidra til utviklingen av sykepleie. I læringsprosessen studenten formulerer koblinger mellom praktisk erfaring og teoretiske begreper. Disse koblingene krever integrering av teori og praksis, og som er tilrettelagt av refleksjon over praksis.... [-]

Finland Kemi
August 2019
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk