Bachelor i Food Science

Beste skoler 3 Bachelorgradgrader i Food Science 2019

Food Science

En Bachelor er en fireårig bachelorgrad som kan være i stand til å gi studentene med riktig opplæring er nødvendig for å finne en hederlig karriere etter endt utdanning. Uteksaminert med en bachelorgrad hjelper bety at studentene har satt i tid og energi som kreves for å være dyktig og dyktige på sitt felt.

Nysgjerrige individer lurer kanskje på, hva er en Bachelor i matvitenskap? Studenter i dette studiet lære å innlemme biologi, kjemi, engineering, mikrobiologi og ernæring for å studere mat, og lære hvordan du bedre bevare og beskytte maten. Mat vitenskap majors spille en viktig rolle i verden, ved at deres arbeid kan bidra føre til sunnere og mer næringsrik mat som er trygt for alle å konsumere.

Mange studenter velger å tjene en bachelorgrad i matvitenskap å motta hands-on opplæring og veiledning fra erfarne instruktører.Bedre ferdigheter i forskning, problemløsning, og kritisk tenkning, kombinert med den praktiske erfaringen de får i sitt program, kan gjøre nyutdannede svært ettertraktet av attraktive arbeidsgivere.

Kostnadene forbundet med å tjene en Bachelor kan variere og kan være avhengig av mange ulike faktorer. Studentene bør snakke direkte med opptakskontor for potensielle skoler for å få relevant undervisning informasjon.

Mulige karriere for personer som uteksamineres med en Bachelor i matvitenskap kan omfatte jobber som mat forskere for detaljhandel næringsmiddelbedrifter eller matprodusenter, eller jobbe som mat forskere og utviklere for offentlige organisasjoner eller uavhengige laboratorier. Andre personer kan også velge å undervise matvitenskap og arbeide med institusjoner for høyere utdanning for å bidra til å utvikle matvitenskap læreplaner og gjennomføre viktig mat vitenskapelig forskning for akademia.

Hvis du er interessert i å jobbe mot å etablere trygge og pålitelige mat kilder, deretter en Bachelor i matvitenskap kan være det riktige pedagogisk alternativ for deg. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Bachelorgrad i kulinarisk ernæring

Universidad del Este (UNE)
Campus Heltidsstudier Deltid 4 - 5 år Åpen påmelding Puerto Rico Carolina + 1 fler

Culinary Nutrition Bachelor's degree program forbereder kandidater for sysselsetting som ernæring konsulenter og dietitians innen gjestfrihet industrien. [+]

UNE er en amerikansk akkreditert, rimelig høyere utdanningsinstitusjon som gjør at studentene kan utvikle profesjonell flyt i engelsk og spansk.

Culinary Nutrition Bachelor's degree program forbereder kandidater for sysselsetting som ernæring konsulenter og dietitians innen gjestfrihet industrien.

Programmet gjør det mulig for studenten å reagere på en økende trend i forbruket av sunnere måltider. Dette programmet er forskjellig fra andre fordi utdannet lærer konseptene og teknikkene i kulinarisk kunst og smaker samtidig som det legges vekt på næringsverdien til hver ingrediens. Måltidskurs er også en del av læreplanen.

[-]

Grad i ernæring

Universidad Tecmilenio
Campus Heltidsstudier 8 semestre July 2019 Mexico Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón + 6 fler

Professional utvikler effektive og sunne ernæringsmessige strategier. [+]

Graduate profil Vurdere ernæringsstatus av individer og sosiale grupper. Designe og vurdere effektive ernæringsmessige strategier i henhold til problemene med individer og sosiale grupper. Omfattende administrere mat tjenester av forskjellige typer. Opprette og administrere virksomheten rådgivende og rådgivning i områder av ernæring. Bruk vitenskapelige prinsipper og etiske beslutninger for fi. Effektivt integrere tverrfaglige team. Fremme en positiv og effektive endringer i livsstilen til folk. feltarbeid Sykehus, klinikker og helsesentre. Treningssentre, skoler og bedrifter som krever støtte ernæring fagfolk. private legekontorer. Non-profit organisasjoner og offentlige institusjoner. personlig oppmerksomhet til pasienter med behov pågående omsorg i sin ernæringsstatus. Mitt eget selskap. Curriculum ... [-]

Bachelor: Høgskolen Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Nederland Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring [+]

Universitetshøgskolen Venlo

Universitetshøgskolen Venlo (UCV) er unikt. Du følger dine interesser og velger dine egne kurs. Dette gjør at du kan studere problemer knyttet til mat, ernæring

Raske faktafor høyt motiverte studenter med en lidenskap for mat, ernæringfrihet til å designe din egen læreplan3-årig, heltid bachelor, undervist på engelskselektiv opptak, starter i septemberukentlig: 12-14 kontakt timer, 28 timer selvstudiumAvhengig av konsentrasjonen du har valgt, vil du motta en bachelor- eller bachelorgrad ved oppgraderingBindende studieråd (minst 45 ut av 60 studiepoeng i år 1)Hvorfor dette programmet?

Spiser du fettfisk gjør du smartere? Kyller sjokolade deg opp? Vil du vite hvordan "unaturlige" E-tall er? Og finn ut hvilke spisevaner som holder oss sunne og forebygger sykdom? Deretter er Universitetshøgskolen Venlo (UCV) programmet for deg. På UCV har du muligheten til å fokusere på mat, ernæring... [-]