Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Bachelorgradgrader i Forsykepleie 2019/2020

Mange studenter i skolen på universitetsnivå jobber mot en bachelor. Studiet varer vanligvis tre til fire år, og elevene får spesialisert opplæring og kunnskap som er nyttig i arbeidslivet. I mange tilfeller er det visse selvfølgelig krav for å oppgradere.

Hva er en Bachelor i Pre-Nursing? Dette er et unikt studium for studenter som ønsker å få spesialisert kunnskap om den medisinske industrien og pleie-feltet. Mange klasser har en vitenskapelig bakgrunn, og elevene er ofte utsatt for hands-on læring. Det er også vanlig for elevene å lære om en rekke roller i det medisinske feltet. Avhengig av skolen, kan det være visse krav for innreise.

En Bachelor i Pre-Nursing er svært gunstig for mange mennesker. Dette studiet er en flott første skritt for studenter som er interessert i å forfølge ekstra utdanning og avanserte grader.Klassene kan også hjelpe elevene gjøre seg kjent med sykepleiefaget og finne ut hva karriere stier er best for dem.

Kostnaden for å delta på skolen varierer med hvert universitet. Det er skoler rundt om i verden som tilbyr en Bachelor i Pre-Nursing, og hver og en lader en annen avgift for undervisning. De fleste elevene vurdere kostnadene av skolen for å være en verdifull investering i fremtiden.

Etter å ha fullført dette programmet, kan studentene være kvalifisert for visse jobber i den medisinske industrien. Noen ganger kan det være nødvendig ekstra opplæring og sertifiseringer, og det er avanserte grad programmer tilgjengelig. Med riktig trening, kan enkeltpersoner arbeide for sykehus og legekontorer over hele verden. De vanligste karriere inkluderer sykepleiere, medisinske assistenter og hjelpepleiere.

Hvis du ønsker å studere pre-sykepleie, så er det viktig å finne riktig program for dine behov.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

1 Resultater i Forsykepleie

Charles Darwin University

De underliggende prinsippene for omfattende primærhelsetjenesten, nemlig: kulturelle sikkerheten i praksis, særlig til å ivareta behovene til urfolk og flerkulturelle aus ... [+]

Bachelor i sykepleie forhåndsregistrering (BNUR)

Steder:

Alice Springs Campus Batchelor Casuarina Campus Eksterne Studier

De underliggende prinsippene for omfattende primærhelsetjenesten, nemlig: kulturelle sikkerheten i praksis, særlig til å ivareta behovene til urfolk og flerkulturelle australiere; erkjenner verdien av å bruke en populasjon helse metode for forhindring, tidlig diagnose og behandling av kroniske sykdommer; leverer relevante kunnskapsbasert omsorg; og evnen til å jobbe i tverrfaglige team er innebygd i hele Bachelor of Nursing programmet i både innhold og vurdering. Disse prinsippene kombinert med utdanning i rekken av kjernen kunnskap og spesialiserte tekniske sykepleieferdigheter sikre at kandidatene kan hente og bruke kunnskap og informasjon for å reagere hensiktsmessig og etisk til behovene til ulike befolkningsgrupper og fungere profesjonelt som sykepleier i en regional og global sammenheng .... [-]

Australia Darwin Sydney Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Les mer på norsk