HEALTHCARESTUDIES.NO

Topp Bachelorgradgrader i Georgia 2019/2020

En bachelor er en fire-årig utdanning som tillater elevene å velge sin konsentrasjon og fagområde. Mange skoler tilbyr deltids skolegang alternativer, slik at studenter som ønsker å tjene en bachelorgrad kan gjøre det selv om man jobber eller omsorg for familien.

Utdanning i Georgia er delvis finansiert for dem å forfølge utdanning i alderen mellom 18 og 35 år. Dette systemet gjør elevene til å tilegne seg praktiske ferdigheter og kunnskap som bidrar til hele verden møte utfordringene i det 21. århundre.

Bachelorgradgrader i Georgia

treff Filter

Bachelor i biomedisinsk teknikk

Georgian Technical University
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Georgia Tbilisi

Programmets pedagogiske mål for biomedisinsk ingeniørfag gir studentene kunnskap om hvordan man bruker sine grunnleggende ingeniørfag til å løse problemer i medisin og biologi. Programmet dekkes inkluderer, medisinsk instrumentering og design, fysiologi, biomaterialer, massetransport, bruk av datamaskiner i medisin, kunstig implantat og medisinsk bildebehandling. Anatomi og fysiologi som de relaterer seg til spesifikke applikasjoner til bioengineering vil bli vurdert. Det er ment å legge til rette for studentenes forståelse innen alle områder av biomedisinsk ingeniørfag, slik at de kan sette pris på samarbeidsforholdene til feltet. Gi en faglig grad for studenter som har tenkt å bli teknikk.

Bachelor i apoteket

The University Of Georgia
Campus Heltid studier Kontakt skolen Georgia Tbilisi

Målet med dette programmet er å forberede en internasjonalt kvalifisert ungdomsfarmat som vil kunne utvikle seg til farmasøytisk arbeidsmiljø faglig og fortsette til neste utdanningsnivå. Nyutdannede vil ha grunnleggende kunnskaper i: farmasøytisk omsorg, pasient-sentrert farmakoterapi, bruk av resultatene av kliniske studier i apotek, produksjon og produksjon av medisinske produkter og farmasøytisk analyse; Behandlingsferdigheter som er nødvendige for å fremme farmasøytisk forskning basert på etiske verdier, behandling og levering av farmasøytisk informasjon, implementering av pasient-farmasøytemodellmodell, kommunikasjon med faglige samfunn og generelt samfunn, også ferdigheter for styring av strukturelle enheter ved passende (mellomliggende) nivå i farmasøytiske organisasjoner. Kandidatene i dette programmet kan være ansatt i farmasøytiske selskaper, apotek og dr UG butikker, helsevesenet, offentlige helseorganisasjoner, dr UG kvalitetskontroll og toksikologiske laboratorier, også i forsikringsselskaper som utfører helseforsikring, og viktigst av alt er kandidatene fra Helse- og medisinskole, ph.d.-fakultet ved The University Of Georgia skal være kvalifisert til å ha stillinger til apotek og / eller leder i apoteksprosesser.

Bachelor of Nursing

The University Of Georgia
Campus Heltid studier Åpen påmelding Georgia Tbilisi

Målet med programmet er å fremme effektiv drift av helsesystemet ved å utdanne kvalifiserte og høyt kompetente sykepleiere. Studentene er kvalifisert til å jobbe som sykepleier internasjonalt og lokalt, eller fortsette sin utdanning i lokale eller internasjonale universiteter