Bachelor i Gerontologi

Topp universiteter Bachelorgradgrader i Gerontologi 2019

Gerontologi

Bachelorgrader tjene som en pedagogisk innføring i et bestemt emne eller område. De som ønsker å få sin bachelorgrad tilbringer omtrent fire år viet seg til dette arbeidet, som igjen kan forberede dem for lyse karriere innen sine respektive felt.

Hva er en Bachelor i Gerontology? Omsluttet studiet av gerontologi er mange emner knyttet til helse og velvære av en aldrende befolkning, inkludert gerontological sosiologi, senior statsborger helsetjenester, sykehjem administrasjon og velvære og sykdom i de senere årene. Studentene skal forventes å mestre disse emnene, og selv velger å spesialisere seg i en under fagområde for sine valg. Mulighetene under spekteret av gerontologi er uendelige.

Det er ingen tvil om at behovet for gerontology spesialister er stigende.Som befolkningen i aldrende baby boomer er når sitt høydepunkt, etterspørselen for de som spesialiserer seg i senior omsorg er høy, og bare vokser høyere, og gerontology karrierer følger etter.

I forhold til å betale for graden din, vil din forventede kostnadene være nært knyttet til de spesielle krav og retningslinjer for ditt lærested. Danne et forhold med økonomisk støtte rådgiver på skolen du er interessert i å delta for å lære mer om hva du vil forventes å dekke.

Den slags karriere du kan forvente etter å ha innhentet Bachelor i Gerontology grad varierer mye avhengig av hva fagfeltet du velger å spesialisere seg i, og om du har fullført et bosted eller praksisplass. Sykehjem, Hospices, slutten av livet institusjoner, offentlige administrasjoner, sykehus, samfunnet levende sentre og helsefaglig klinikker er bare noen av organisasjonene som kan være behov for dine tjenester.

Hvis en sekundær grad i gerontologi er det du leter etter, ser ikke lenger enn vår liste over gode programmer og skoler. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

Les mer