Filter
Bachelor
Asia Studietype: Alle Tempo: Alle

Topp Bachelorgradgrader i Healthcare Studies i Asia 2019

En bachelor er en akademisk grad program som hjelper forberede studentene på et fremtidig karriere eller å fortsette sin utdanning. Bachelorgrader kan være tjent inn på tre til fem år, avhengig av elevenes prestasjoner, samt kravene til hvert enkelt studium.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Bachelor i Healthcare Studies i Asia

Les mer Minimér

1 Results in Healthcare Studies, Asia

Sun Yat-Sen University

Sun Yat-sen-universitetet ble godkjent som en av de tretti universiteter ved Kunnskapsdepartementet i Kina for å melde internasjonale studenter hovedfag i mbbs (Program f ... [+]

MBBS (på engelsk) Dette programmet er bygging flekk av nasjonale nivå kjennetegnet stor, det rangerer fjerde blant medisinske høyskoler i Kina. SYSU er en av 30 universiteter kvalifisert av den MOE i Kina til å godta MBBS internasjonale studenter. Alle kurs undervises på engelsk, uten kinesiske språkkunnskaper krav. SYSU er oppført i WHO Verdens Directory of Medical Schools og nyutdannede av MBBS programmer er kvalifisert til å ta de medisinske lisensiering eksamen holdt av de medisinske rådene i ulike land som MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS etc.

Sun Yat-sen-universitetet ble godkjent som en av de tretti universiteter ved Kunnskapsdepartementet i Kina for å melde internasjonale studenter hovedfag i mbbs (Program for klinisk medisin undervist på engelsk). Programmet følger "Midlertidig forskrift om kvalitetskontroll standarder engelsk Lærte Medical Undergraduate Education for internasjonale studenter i Kina", og praksis de faglige prinsipper for å konsolidere teoretisk kunnskap og fokus på tekniske ferdigheter, tverrfaglige studier, og klinisk praksis.... [-]

Kina Guangzhou Zhuhai
September 2019
Heltid studier
6 år
Campus
Les mer på norsk