Bachelor i Healthcare Technology i Indonesia

Sammenlign Bachelorgrad studier i Healthcare Technology i Indonesia

Healthcare Technology

En bachelorgrad er et program for høyere utdanning som kan oppnås i ca fire år. Mange bachelorprogram tilbys i person så vel som på nettet, slik at selv studenter som bor i avsidesliggende områder eller som ikke kan delta skole på heltid kan fremme sin utdanning.

Studier av medisinsk teknologi hjelper vanligvis elevene til å utvikle ferdighetene som er nødvendige for å operere komplisert utstyr som brukes til å skaffe informasjon i diagnosen av pasienter i ulike helsetjenester. Mange skoler rundt om i verden tilbyr programmer på dette feltet.

Indonesia, et land i sør-øst Asia, hjem mer enn 238 millioner mennesker. Indonesia er den fjerde mest befolkede landet i verden. Landets utdanningssektoren er delt inn i førskolen, junior og senior primær, sekundær og trent kurs.

Bachelor i Healthcare Technology i Indonesia

Les mer

Bachelor of biomedisinsk teknikk

Swiss German University
Campus Heltidsstudier 4 år July 2019 Indonesia Tangerang

Biomedical Engineering er en studie felt som gjelder tekniske prinsipper for å finne løsningen på problemer i biologi og medisin med mål om å forbedre helsevesenet. [+]

Om Study Program

Biomedical Engineering er en studie felt som gjelder tekniske prinsipper for å finne løsningen på problemer i biologi og medisin med mål om å forbedre helsevesenet. Den kombinerer grunnleggende vitenskaper og engineering for å utvikle, forbedre, og produserer medisinsk utstyr eller metode.

Lokale og internasjonale internship-programmer vil introdusere studentene til miljøet av sykehusdrift, medisinsk industri, og forskningsinstitusjon.

Hva studerer du

I det første året studenten skal lære grunnleggende fag, grunnleggende elektronikk og programmering, og også om laboratoriene. Deretter vil de lære mer avansert om elektronikk og programmering, og medisinske fag. Studentene vil få forskningserfaring i det påfølgende året for å forberede dem for internship i utlandet. I det siste året av studiet, skal studentene lære anvendelsen av flere biomedisinsk engineering felt for å forberede dem for å være klar til å gå inn i arbeidet feltet.... [-]