close

Filtre

Se resultater

3 Bachelorgrad studier i Helsesystemer 2020

Mange mennesker over hele kloden velger å forfølge en bachelorgrad som en måte å utvide sine karrieremuligheter og inntjeningspotensialet. Dette internasjonalt anerkjente akademiske skillet er skjenket personer som effektivt fullføre tre eller fire år med omfattende kurs relatert til et gitt område eller felt. Akkurat det er en Bachelor i Health Systems? Dette intensive studium skal gi de… Les mer

Mange mennesker over hele kloden velger å forfølge en bachelorgrad som en måte å utvide sine karrieremuligheter og inntjeningspotensialet. Dette internasjonalt anerkjente akademiske skillet er skjenket personer som effektivt fullføre tre eller fire år med omfattende kurs relatert til et gitt område eller felt.

Akkurat det er en Bachelor i Health Systems? Dette intensive studium skal gi deltakerne den skillset nødvendig for å etablere lønnsomme yrker som involverer planlegging, regi og koordinere av helsetjenester og systemer rundt om i verden. Undervisningskurs i disse programmene vanligvis dekke saker som verdens helsevesen og helse økonomi, finans og etikk, mens ytterligere vekt er ofte plassert på statistikk, kommunikasjon og human resource management i tilknytning til helsevesenet.

De som tjener Bachelor i Health Systems er forberedt på en rekke godt betalende entry-level stillinger knyttet til helsetjenester. De er også ofte leies før de i feltet uten grader eller med knytte grader.

Undervisning kostnader tallene variere kraftig fra helsesystemer studium til et annet på grunn av faktorer som selvfølgelig popularitet og geografi. Studentene rådes til å komme i kontakt med inntakskontoret ved hver skole de vurderer for relevant undervisning informasjon og priser.

Dette studiet forbereder kandidatene for yrker innen medisinsk og helsetjenester sektor. Mange blir medisinske eller helsemessige service ledere, mens andre finner arbeid som klinikksjefer, medisinsk administratorer eller sykehjems administratorer. Andre vedta roller knyttet til helseopplysninger, mens andre ennå bruke grad som grunnlag for begynnelsen en mer avansert studium som involverer helsepersonell eller helsevesen.Vanligvis er en mastergrad påkrevd for de som ønsker å lære helsevesen eller et tilknyttet faget på kollegiale nivå.

Mange skoler rundt om i verden har online Bachelor in Health Systems programmer, og mange av disse programmene er beskrevet i detalj i vår database. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Southern Indiana
Evansville, USA

Det amerikanske helsesystemet endres raskt, og du kan holde deg foran kurven ved å fullføre en bachelorgrad i helsetjenester ved USI. Sysselsetting i det medisinske feltet for ... +

Det amerikanske helsesystemet endres raskt, og du kan holde deg foran kurven ved å fullføre en bachelorgrad i helsetjenester ved USI. Sysselsetting i det medisinske feltet forventes å vokse raskere enn gjennomsnittet for alle yrker, ettersom næringen fortsetter å utvide og diversifisere. -
Bachelor
Fulltid
Engelsk
sep. 2020
Campus

Arkansas Tech University
Russell, USA
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
aug. 2020
Campus
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate
Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Denne spennende grad tilbyr deg muligheten til å utvikle en bred forståelse av helse- og sosialfag som inkluderer en rekke spørsmål om å leve i fellesskap og samfunn.

Denne spennende grad tilbyr deg muligheten til å utvikle en bred forståelse av helse- og sosialfag som inkluderer en rekke spørsmål om å leve i fellesskap og samfunn. -
BA
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
Campus

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre