Filter
Bachelor
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Bachelorgradgrader i Herbal Medicine 2019

En bachelorgrad er opptjent av en person etter at han eller hun har gjennomgått en streng tre til syv år å lære om et bestemt emne. Enkeltpersoner forfølge vanligvis en bachelorgrad for å fremme sine karrieremuligheter.

Hva er en bachelor i urtemedisin? Et bachelorprogram i dette området har som mål å fremme en dypere forståelse av urtemedisiner og hvordan de kan brukes til å behandle vanlige plager og lidelser. Nyutdannede av programmet er vanligvis utstyrt for å begynne å jobbe som botaniske medisinske eksperter med en gang, men noen velger å forfølge en avansert grad i feltet. I løpet av studiet kan deltakerne lære å identifisere og klassifisere urter, hvordan å forebygge sykdom og opprettholde langsiktig helse ved bruk av planter og hvordan man dyrker helbredende urter. Kursene kan også fokusere på produksjon og kvalitetssikring aspekter av urte medisiner, samt historiske, kulturelle og økonomiske perspektiver av botaniske medisiner.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å få en dyb forståelse for naturen og dens naturlige helbredende egenskaper og et solid fundament i dagens forskningsmetoder. Mange har også sterke kritisk tenkning og analytiske evner. Hver av disse egenskapene kan vise seg å være nyttig i deres personlige og profesjonelle liv.

Kostnaden for en bachelorgrad varierer sterkt, og enkeltpersoner bør gjøre sin forskning før de søker på et enkelt program. Faktorer som kan påvirke kostnadene for undervisning inkluderer skolens beliggenhet og varigheten av programmet.

Personer som forfølger en avansert grad i urtemedisin, kan oppdage at de har mange spennende karrieremuligheter presentert for dem. Disse kan omfatte stillinger som kvalitetssikringsspesialister, forsknings- og utviklingseksperter, plantekultivatorer, urteindustrikonsulenter, representanter, produsenter eller formulatorer eller akupunktører. Nyutdannede kan finne suksess og oppfyllelse i helse- og velvære-, farmasi, botanikk, sykepleie, ernæring, farmakologi eller naturmedisinindustrien.

Mange institusjoner tilbyr elektroniske programmer i urtemedisin. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

1 Resultater i Herbal Medicine

Bastyr University

Bastyr universitetets urte sciences avlagt doktorgrad program tog fagfolk som kan svare på den økende etterspørselen etter urtemedisin eksperter. Ved å studere med mester ... [+]

Bastyr universitetets urte sciences avlagt doktorgrad program tog fagfolk som kan svare på den økende etterspørselen etter urtemedisin eksperter. Ved å studere med mesternaturmedisinere, studentene gjennomføre en grundig og grundig vitenskapelig utdannelse. Nyutdannede fullføre programmet i to år, og er forberedt på å gå inn i urteprodukter feltet direkte, starte arbeidet som botaniske medisin eksperter eller forfølge videre utdanning i beslektede områder.

Vi er mer enn en "urte skole", og dette er mer enn en "urt program." Dette bachelorgrad er den første i sitt slag til å bli tilbudt på et akkreditert universitet i USA. Programmet utstyrer studentene med både vitenskapelig kunnskap og et mangefasettert, personlig forståelse av planter og hjelper dem til å bygge bro over gapet mellom tradisjonell urtemedisin og moderne vitenskap.... [-]

USA Kenmore San Diego
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk